Лайфхак від досвідчених господинь! Як вимити келихи до блиску, як у ресторані

Ви вже встигли підготувати келихи до різдвяних та новорічних свят? Якщо ні, то у вас ще є достатньо часу. Спосіб ми підкажемо простий, але перевірений, навіть професійні бармени ним користуються, передають Патріоти України.

Подробиці

Для професійного миття не треба купувати дорогі засоби. Хімія для скла не потрібна, а от два продукти, що точно є на кухні, вам допоможуть. Для знежирення келихів ідеально підійде сода або оцет.

Один із продуктів додайте у воду та промийте нею келихи за допомогою м’якої ганчірки чи губки. Якщо у вас бруд застарілий, то можна у воді з оцтом чи содою замочити трішки келихи. Після чого, вимити, прополоскати та дати висохнути. Навіть без витирання розводів не буде, а блиск триматиметься.

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...