Лайфхак від досвідчених господинь! Як вимити келихи до блиску, як у ресторані

Ви вже встигли підготувати келихи до різдвяних та новорічних свят? Якщо ні, то у вас ще є достатньо часу. Спосіб ми підкажемо простий, але перевірений, навіть професійні бармени ним користуються, передають Патріоти України.

Подробиці

Для професійного миття не треба купувати дорогі засоби. Хімія для скла не потрібна, а от два продукти, що точно є на кухні, вам допоможуть. Для знежирення келихів ідеально підійде сода або оцет.

Один із продуктів додайте у воду та промийте нею келихи за допомогою м’якої ганчірки чи губки. Якщо у вас бруд застарілий, то можна у воді з оцтом чи содою замочити трішки келихи. Після чого, вимити, прополоскати та дати висохнути. Навіть без витирання розводів не буде, а блиск триматиметься.

А ви це знали? Кому не можна їсти буряк

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:27

Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...

Є секрет! Як правильно збивати яйця для омлету, щоб він був пишним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:12

Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...