
Ви вже встигли підготувати келихи до різдвяних та новорічних свят? Якщо ні, то у вас ще є достатньо часу. Спосіб ми підкажемо простий, але перевірений, навіть професійні бармени ним користуються, передають Патріоти України.
Для професійного миття не треба купувати дорогі засоби. Хімія для скла не потрібна, а от два продукти, що точно є на кухні, вам допоможуть. Для знежирення келихів ідеально підійде сода або оцет.
Один із продуктів додайте у воду та промийте нею келихи за допомогою м’якої ганчірки чи губки. Якщо у вас бруд застарілий, то можна у воді з оцтом чи содою замочити трішки келихи. Після чого, вимити, прополоскати та дати висохнути. Навіть без витирання розводів не буде, а блиск триматиметься.
Хочете, щоб ваш рис був пухкий, пружний і не лип до каструлі? У японців є свій простий ритуал, який гарантує результат ресторанної якості. Головне - правильне промивання та замочування, передають Патріоти України.
Температура знизилася до показників, коли саме час перевзути свій транспорт, помінявши літню резину на зимову. Вибираючи нові шини, слід почати з визначення потрібного вам розміру. Тільки потім можна переглядати окремі моделі - не кожна модель доступна...