Лайфхак від досвідчених господинь! Як вимити келихи до блиску, як у ресторані

Ви вже встигли підготувати келихи до різдвяних та новорічних свят? Якщо ні, то у вас ще є достатньо часу. Спосіб ми підкажемо простий, але перевірений, навіть професійні бармени ним користуються, передають Патріоти України.

Подробиці

Для професійного миття не треба купувати дорогі засоби. Хімія для скла не потрібна, а от два продукти, що точно є на кухні, вам допоможуть. Для знежирення келихів ідеально підійде сода або оцет.

Один із продуктів додайте у воду та промийте нею келихи за допомогою м’якої ганчірки чи губки. Якщо у вас бруд застарілий, то можна у воді з оцтом чи содою замочити трішки келихи. Після чого, вимити, прополоскати та дати висохнути. Навіть без витирання розводів не буде, а блиск триматиметься.

Діти точно оцінять! Шоколадні млинці, що вийдуть із першого разу

п’ятниця, 17 травень 2024, 11:12

Тонесенькі шоколадні млинці ніколи не прилипнуть до сковорідки і не будуть рватися під час приготування, якщо додати два важливі інгредієнти. Які саме - читайте далі. Для приготування млинців візьміть 2 яйця, додайте 2 ст.л. какао та 1 ст.л. цукру. До ...

Це варто знати! Як отримати вітамін D, якщо немає сонячного світла

п’ятниця, 17 травень 2024, 9:32

Важливість вітаміну D для підтримки оптимального стану здоров'я не можна недооцінювати. Зазвичай наш організм синтезує його під впливом ультрафіолетових променів групи В (УФ-В) сонячного світла. News Bytes розповів про декілька продуктів харчування, як...