Ви вже встигли підготувати келихи до різдвяних та новорічних свят? Якщо ні, то у вас ще є достатньо часу. Спосіб ми підкажемо простий, але перевірений, навіть професійні бармени ним користуються, передають Патріоти України.
Для професійного миття не треба купувати дорогі засоби. Хімія для скла не потрібна, а от два продукти, що точно є на кухні, вам допоможуть. Для знежирення келихів ідеально підійде сода або оцет.
Один із продуктів додайте у воду та промийте нею келихи за допомогою м’якої ганчірки чи губки. Якщо у вас бруд застарілий, то можна у воді з оцтом чи содою замочити трішки келихи. Після чого, вимити, прополоскати та дати висохнути. Навіть без витирання розводів не буде, а блиск триматиметься.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...