Лише спробуйте! Як використовувати "Аспірин" для відбілювання застарілих плям на одязі

Чи знаєте ви, що таблетки "Аспірину" прекрасно відбілюють речі? Диво й справді станеться, якщо докласти трохи зусиль, передають Патріоти України.

Не варто відкладати на далеку поличку речі, які вже не білосніжні, а посіріли. Найдешевші таблетки ацетилсаліцилової кислоти — й ви не впізнаєте свої речі, які вже втратили свою «білизну».

Подробиці

Вам знадобиться:

  • 5 таблеток аспірину
  • 7 л води

Розчиніть аспірин у воді та замочіть у цьому розчині білі речі на 8 годин, можна залишити на ніч. Цей розчин можна залити в пральну машину і випрати в ньому, але ми рекомендуємо замочування.

Після того як витримали білизну в розчині, відправте прати в машинку.

Спочатку цей спосіб був просто з додаванням таблеток аспірину в барабан, але результат не такий.

Вивести плями крові з одягу теж можна за допомогою «Аспірину».

Розчиніть таблетки в холодній воді й замочіть одяг з плямами крові мінімум на 4 години, залежить від того, наскільки застаріла пляма.

Після замочування потріть це місце господарським милом і відправте в пральну машинку.

Більше жодних мук із плямами крові не буде.

Майонез та окрошка: Кулінари розповіли чи варто їх поєднувати

вівторок, 23 квітень 2024, 11:15

Літом багато людей готують окрошку. Страва проста та для спекотних днів добре йде, бо гарячі супи та борщі недоречні. На них немає апетиту. І є одне питання, над яким точаться суперечки: додавати майонез в окрошку чи ні, передають Патріоти України. Як...

Родина оцінить! Як приготувати ароматну картоплю зі скоринкою у духовці

вівторок, 23 квітень 2024, 10:15

Картопляні скибочки з ароматними прянощами, приготовлені у духовці, можуть стати ідеальним варіантом вечері. Готуйте за таким рецептом - і ви будете в захваті від смаку та скоринки, яка вийде, передають Патріоти України. Картоплю треба почистити та на...