Лайфхак від кулінарів: Коли і як додавати вермішель у суп, щоб вона не розварювалася

Суп із вермішеллю полюбляють чимало людей. Це досить ситна і дуже смачна страва, якою можна підживитися у будь-яку пору доби, як і легким, ароматним супом, приготованим на гомілках, передають Патріоти України.

Але, щоб страва дійсно вдалася, потрібно дотримуватися одного простого правила у додаванні вермішелі. Коли додавати її у страву і як підготувати макарони до цього етапу.

Вважається, що вермішель хорошої якості розварюватися не повинна. Її відправляють у каструлю буквально за кілька хвилин до готовності супу. Однак бути впевненим на 100% у тому, що вона не розвариться, не можна. Тому краще перестрахуватися.

Для того, щоб макарони при варінні точно зберегли свою форму, потрібно їх попередньо підсмажити. Просто розігрійте сковорідку, додайте трішечки олії та засипте макарони. Щойно вони стануть золотистими, вимикайте вогонь, і додавайте їх в суп.

Є й інший варіант: додайте макарони під час приготування засмажки до супу. Коли цибуля і морква будуть вже майже готові, просто засипте у сковорідку вермішель, обсмажте все ще протягом 2-3 хв на маленькому вогні та перекладіть у страву разом із овочами.

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Психологічний тест: Що вам потрібно для щастя

четвер, 28 березень 2024, 18:07

Іноді так буває, що ми відчуваємо внутрішню порожнечу, немов нам чогось бракує для душевної рівноваги і абсолютного щастя, передають Патріоти України. Але як зрозуміти, яка ж частина пазла загубилася і заважає нам відчути себе "цілісною" і задоволеною...