Лайфхак від кулінарів: Коли і як додавати вермішель у суп, щоб вона не розварювалася

Суп із вермішеллю полюбляють чимало людей. Це досить ситна і дуже смачна страва, якою можна підживитися у будь-яку пору доби, як і легким, ароматним супом, приготованим на гомілках, передають Патріоти України.

Але, щоб страва дійсно вдалася, потрібно дотримуватися одного простого правила у додаванні вермішелі. Коли додавати її у страву і як підготувати макарони до цього етапу.

Вважається, що вермішель хорошої якості розварюватися не повинна. Її відправляють у каструлю буквально за кілька хвилин до готовності супу. Однак бути впевненим на 100% у тому, що вона не розвариться, не можна. Тому краще перестрахуватися.

Для того, щоб макарони при варінні точно зберегли свою форму, потрібно їх попередньо підсмажити. Просто розігрійте сковорідку, додайте трішечки олії та засипте макарони. Щойно вони стануть золотистими, вимикайте вогонь, і додавайте їх в суп.

Є й інший варіант: додайте макарони під час приготування засмажки до супу. Коли цибуля і морква будуть вже майже готові, просто засипте у сковорідку вермішель, обсмажте все ще протягом 2-3 хв на маленькому вогні та перекладіть у страву разом із овочами.

Надокучлива проблема: Як легко позбутися від мух у будинку

неділя, 8 червень 2025, 10:30

Позбутися мух у будинку можна швидко та ефективно, якщо поєднати профілактику, пастки та природні відлякувачі. Ось перевірені способи, передають Патріоти України. Мух приваблюють запахи:. Пастка з медом або варенням:. Пастка з оцтом і миючим засобом:...

Ви могли це не знати! Основні помилки, які заважають схуднути влітку

неділя, 8 червень 2025, 8:50

У своєму профілі в Instagram нутриціологиня Світлана Нікітчук розповіла про основні помилки, яких часто припускаються ті, хто бажає влітку схуднути та мати гарний вигляд, передають Патріоти України. Літньої пори на столі з'являється велика кількість се...