Лайфхак від професіоналів! Як легко і просто збільшити врожай кабачків удвічі

Городники поділилися секретом збільшення урожаю кабачків. Тим, хто вирощує овочі на присадибній ділянці для власних потреб, варто скористатися способом, який знавці застосовують для отримання врожаю у промислових масштабах. Він полягає у правильному формуванні кущів, передають Патріоти України.

Цей спосіб підходить тільки для плетистих культур, кущові кабачки формувати не треба. Як пояснюють професіонали, таке прищипування активізує зростання бічних пагонів, які згодом дадуть нові зав'язі. Відтак - врожайність культури підвищиться у кілька разів.

Для формування кущів у період бутонізації - потрібно обрізати центральне стебло на близько пів сантиметра, 5-6 листя.

Також гарний урожай кабачків буде гарантовано, якщо час від часу проріджувати листя рослини. Йдеться про листя, яке розташовується біля зав'язі, адже зазвичай воно заважає проникненню сонячного світла. Прибрати можна і листя, яке лежить на ґрунті.

А ви це знали? Для чого до курячого бульйону кладуть цибулю у шкаралупі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:10

Зварити курячий бульйон - майже щоденна дія господинь. Приготування перших страв на його основі виходять ароматні та одночасно дієтичні. Іноді куряче м’ясо з бульйону використовується для інших страв, тому важливим є зовнішній вигляд продукту, передают...

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...