
"Оселедець під шубою" являє собою традиційну новорічну страву в українській кулінарії, що передається з покоління в покоління. Однак деякі кухарі знайшли спосіб зробити цей салат ще смачнішим, застосовуючи хитрість, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Потрібно дрібно нарізати цибулю і покласти її в сито, потім обдати окропом. Покласти цибулю в миску, де перемішати її з сіллю, меленим чорним перцем, цукром, лимонним соком і олією.
Цей метод допомагає позбутися їдкості та гіркоти цибулі, а надає салату його злегка солодкуватого відтінку, роблячи поєднання чудовим.
Також можна експериментувати з видом цибулі, замінюючи класичну ріпчасту на червону кримську, яка має солодший смак. Перед додаванням у салат рекомендується обробити її окропом для досягнення м'якості. Для різноманітності можна замінити оселедець на солону скумбрію, що додасть страві ніжнішої текстури та зменшить кількість кісток.
Хоча доступ до свіжих фруктів восени та взимку може бути проблемою, якщо ви живете в холодному кліматі, але ви, скоріше за все, вже помітили, що хурма з'являється у вашому місцевому продуктовому магазині. Загалом існує кілька сортів хурми, зокрема Фую,...
Конденсат на вікнах, що виникає від зіткнення теплого внутрішнього повітря з холодним склом, є ознакою підвищеної вологості та слабкої вентиляції. Це небезпечно, оскільки може призвести до грибка і цвілі, пише ТСН, передають Патріоти України. Вирішити ...