Лайфхак з цибулею, який перетворить "Оселедець під шубою" на шедевр

"Оселедець під шубою" являє собою традиційну новорічну страву в українській кулінарії, що передається з покоління в покоління. Однак деякі кухарі знайшли спосіб зробити цей салат ще смачнішим, застосовуючи хитрість, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Потрібно дрібно нарізати цибулю і покласти її в сито, потім обдати окропом. Покласти цибулю в миску, де перемішати її з сіллю, меленим чорним перцем, цукром, лимонним соком і олією.

Цей метод допомагає позбутися їдкості та гіркоти цибулі, а надає салату його злегка солодкуватого відтінку, роблячи поєднання чудовим.

Також можна експериментувати з видом цибулі, замінюючи класичну ріпчасту на червону кримську, яка має солодший смак. Перед додаванням у салат рекомендується обробити її окропом для досягнення м'якості. Для різноманітності можна замінити оселедець на солону скумбрію, що додасть страві ніжнішої текстури та зменшить кількість кісток.

Особливий психологічний тест: Оберіть светр і дізнайтеся, до якого типу людей ви належите

понеділок, 20 травень 2024, 12:07

Хочете зазирнути у глибини своєї особистості? Цей оригінальний психологічний тест допоможе вам зробити це. Просто оберіть один із запропонованих светрів і дізнайтеся, до якого типу людей ви належите. Деталі. Перед вами просте завдання: необхідно подиви...

Перевірте себе! Тест у картинці визначить ваше головне завдання в житті

понеділок, 20 травень 2024, 11:07

Іноді нам здається, що ми робимо щось не те й знаходимося не на своєму місці. Хтось женеться за незліченними багатствами або будує міцну родину, але коли досягає своїх цілей не відчуває належної радості. . Пропонуємо пройти психологічний тест і дізнати...