"Оселедець під шубою" являє собою традиційну новорічну страву в українській кулінарії, що передається з покоління в покоління. Однак деякі кухарі знайшли спосіб зробити цей салат ще смачнішим, застосовуючи хитрість, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Потрібно дрібно нарізати цибулю і покласти її в сито, потім обдати окропом. Покласти цибулю в миску, де перемішати її з сіллю, меленим чорним перцем, цукром, лимонним соком і олією.
Цей метод допомагає позбутися їдкості та гіркоти цибулі, а надає салату його злегка солодкуватого відтінку, роблячи поєднання чудовим.
Також можна експериментувати з видом цибулі, замінюючи класичну ріпчасту на червону кримську, яка має солодший смак. Перед додаванням у салат рекомендується обробити її окропом для досягнення м'якості. Для різноманітності можна замінити оселедець на солону скумбрію, що додасть страві ніжнішої текстури та зменшить кількість кісток.
Кожен, хто вирощував полуницю, стикався з прикрими несподіванками. Начебто доглядаєш за нею, поливаєш, прополюєш, однак у результаті ягід немає, або є дрібні та кислі, які гниють просто на кущах, передають Патріоти України. Вихід запропонувала відома б...
З приходом весни для багатьох власників собак з'являється одне важливе питання — як захистити свого улюбленця від кліщів. Прогулянки на природі, парки, поїздки за місто — усе це звучить чудово, але разом із теплом активізуються і паразити. Кліщі — це н...