Лайфхак з цибулею, який перетворить "Оселедець під шубою" на шедевр

"Оселедець під шубою" являє собою традиційну новорічну страву в українській кулінарії, що передається з покоління в покоління. Однак деякі кухарі знайшли спосіб зробити цей салат ще смачнішим, застосовуючи хитрість, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Потрібно дрібно нарізати цибулю і покласти її в сито, потім обдати окропом. Покласти цибулю в миску, де перемішати її з сіллю, меленим чорним перцем, цукром, лимонним соком і олією.

Цей метод допомагає позбутися їдкості та гіркоти цибулі, а надає салату його злегка солодкуватого відтінку, роблячи поєднання чудовим.

Також можна експериментувати з видом цибулі, замінюючи класичну ріпчасту на червону кримську, яка має солодший смак. Перед додаванням у салат рекомендується обробити її окропом для досягнення м'якості. Для різноманітності можна замінити оселедець на солону скумбрію, що додасть страві ніжнішої текстури та зменшить кількість кісток.

Помилка може дорого коштувати! Кому в жодному разі не можна їсти вершкове масло

середа, 2 квітень 2025, 5:40

Вершкове масло — це той продукт, який ми їмо щодня, намащуючи на бутерброди чи додаючи до різноманітних страв і випічки. Однак лікарі рекомендують обмежити вживання цього продукту деяким людям, і ось чому, передають Патріоти України з посиланням на ТСН...

Все просто! Як повернути до життя черствий хліб

вівторок, 1 квітень 2025, 16:48

Наприклад, змочіть булку водою і поставте її в розігріту до 180 градусів духовку на 5 хвилин — скоринка знову стане хрусткою, а м’якуш — ніжним і м’яким, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Є ще простіший варіант: обгорніть хліб у вологу се...