Лазерна епіляція Александритовим лазером: Особливості, переваги над іншими лазерами

Лазерна епіляція Олександритовим лазером все більше набирає популярності як у Києві, так і по всій Україні. Поява косметологічних лазерів, дозволило жінкам забути на довгий період про небажане волосся на обличчі та тілі. Але перші лазери для епіляції мали погану ефективність видалення волосся, а курс процедур був від 10 до 15 сеансів.

Тепер все інакше. Видалити волосся назавжди можна всього за 6-8 процедур, головне вибрати правильний лазер для видалення волосся. При цьому дискомфорт клієнти зовсім не відчувають, оскільки Олександритовий лазер має контактну систему охолодження. Обладнання оснащене сенсорною панеллю, фахівець ним управляє, задаючи програму, що індивідуально підходить для кожного пацієнта.

У чому полягає перевага Олександритового лазера

Лазерне обладнання такого типу:

1. Миттєво руйнують волосяні фолікули.

2. З охолодженням, тому на шкірі не залишаються опіки, почервоніння та інші неприємні наслідки.

3. З насадками 14-18 мм видалення проходить максимально швидко, а точково впливає на проблемні зони, не торкаючись прилеглої шкіри.

Завдяки тому, що лазерний фахівець може підібрати необхідні параметри, лазерна епіляція Олександритовим лазером https://slim.ua/uk/lazerna-epilyaciya дуже затребувана та ефективна процедура, і про це вони пишуть у своїх відгуках. Клієнти залишаються задоволеними такою лазерною процедурою тому, що вони не дбають перед нею про збривання волосся, яке може відростати до 2-3 мм, в порівнянні з діодною процедурою, перед якою необхідно їх збривати.

Як діє Олександритовий лазер

Дія лазерного променя спрямована від кінчиків волосся до основ, якими є волосяні цибулини. Відбувається їхнє поступове знищення. Незважаючи на те, що температура стрімко збільшується, ви не відчуєте болю, тому що дерма охолоджується зі швидкістю мілісекунд.

На першому сеансі епіляції видаляеться волосся початкового етапу свого розвитку. Потім відбувається зростання старих та зрілих волосків і потрібна додаткова маніпуляція. І щоб повністю видалити волосся, необхідно пройти 5-7 процедур лазерної епіляції Александритовим лазером з урахуванням індивідуальних показань та протипоказань, про які ви дізнаєтесь під час першого відвідування клініки Слім на консультації.

Після епіляції лазером можуть з'явитись невеликі почервоніння, якщо у вас чутлива шкіра, але вони самі по собі швидко зникають. Слід знати, що перед кожним сеансом косметолог обробляє шкіру пом'якшувальними та заспокійливими засобами.

Як поводитися після епіляції

Після курсу епіляції постарайтеся цілий тиждень не засмагати. При виході надвір близько двох тижнів користуйтеся сонцезахисними засобами SPF-50 і не менше. Тому що шкіра після епіляції стає тимчасово чутливою до сонця.

Дерматологи центру Slim у м. Київ, використовуючи Олександритовий лазер для лазерної епіляції, працюють за індивідуальними програмами для кожного пацієнта, іноді з комбінацією методик, що дає 100% результат, причому на тривалий час та за дуже доступною ціною для наших постійних клієнтів. Зателефонуйте нам!

Пропонуємо записатися на курс процедур лазерної епіляції за допомогою Олександритового лазера, адже зараз у центрі Слім https://slim.ua/uk проходить акція та ціни знижено на 20-30% для постійних клієнтів.

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...