Ледачі пиріжки з зеленою цибулею - літній смак та швидке тісто


Іноді можна влаштувати собі смачний перекус ледачими пиріжками. Готують їх на кефірі. А з зеленою цибулею буде літній смак та аромат, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • кефір — 400 мл;
  • вода — 50 мл;
  • яйце — 2 шт.;
  • борошно — 350 г;
  • цукор — 1 ч.л.;
  • сіль — 1 ч.л.;
  • сода — 0,5 ч.л.;
  • олія — 2 ст.л.;
  • відварні яйця м 4 шт.;
  • зелена цибуля.

Як приготувати

Кефір з водою потрібно підігріти до 50 градусів. Яйця, сіль та цукор змішайте виделкою та вилийте в теплий кефір.

Тепер додайте до кефіру просіяне борошно. Перемішайте. Покладіть соду та знову перемішайте. Наступним кроком додайте зелену подрібнену цибулю та порізані яйця. Вимішайте тісто.

Нагрійте олію на сковороді. Та обсмажте пиріжки. Викладайте тісто ложкою. Обсмажити треба з двох сторін до золотистої скоринки. Смачного!

Пригорілі каструлі та сковорідки будуть як нові! Ось який домашній засіб творить дива

субота, 27 грудень 2025, 7:45

Ваша страва у сковорідці чи каструлі пригоріла? Замість того щоб терти їх сталевою губкою, використовуйте гущу від ранкової кави. Цей домашній трюк врятує ваш посуд та гарантує, що ви не нашкодите природі, передають Патріоти України з посиланням на. Да...

Такий "феномен": Вчені пояснили, чому десерт "влазить" завжди, навіть після святкової вечері

субота, 27 грудень 2025, 7:36

Навіть після ситного обіду, коли здається, що більше не влізе ані шматочка, для солоденького зажди знаходиться місце. Це явище має цілком наукове пояснення. Чому так відбувається, пояснила професорка анатомії з Бристольського університету Мішель Спір, ...