
Іноді можна влаштувати собі смачний перекус ледачими пиріжками. Готують їх на кефірі. А з зеленою цибулею буде літній смак та аромат, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Кефір з водою потрібно підігріти до 50 градусів. Яйця, сіль та цукор змішайте виделкою та вилийте в теплий кефір.
Тепер додайте до кефіру просіяне борошно. Перемішайте. Покладіть соду та знову перемішайте. Наступним кроком додайте зелену подрібнену цибулю та порізані яйця. Вимішайте тісто.
Нагрійте олію на сковороді. Та обсмажте пиріжки. Викладайте тісто ложкою. Обсмажити треба з двох сторін до золотистої скоринки. Смачного!
Пшоно окультурений вид проса. Наразі у продажу присутнє лише шліфоване пшоно, бо жорстке лушпиння оболонок робить його складно їстівним. Готувати пшоно можна у вигляді каші, а також варити суп, додавати в салати, передають Патріоти України. Нутриціоло...
Чому одні люди з роками виглядають енергійними та бадьорими, а інші - швидко старіють? Вчені виділяють кілька ключових факторів, які визначають темпи старіння, передають Патріоти України. 1. Генетика Ваші гени визначають не тільки зовнішність, а й шви...