В Україні є традиція готувати різноманітну домашню випічку і пригощати нею рідних. Особливо часто випікають легендарний львівський сирник. У нього додають різноманітні сухофрукти, родзинки та горіхи. Але найсмачнішим залишається варіант з цукатами, передають Патріоти України.
Ідея приготування святкового сирника з цукатами опублікована на сторінці фудблогерки Ольги Кобик (oliakobyk) в Instagram. Сирна маса має дуже ніжний смак.
Інгредієнти для тіста:
Спосіб приготування:
1. Поставити на вогонь, щоб закипіло.
2. Відставити масу для охолодження.
Далі:
1. Чотири яйця збити, вилити до маси і додати 1 пачку порошку до печива і 2 склянки борошна.
2. Перемішувати все (консистенція має бути, як сметана).
Інгредієнти для сирної начинки:
1. Сир (1,5 кг) пропустити через мʼясорубку або збити в блендері.
2. Додати цукор за смаком і 3 пачки пудингу, 5 яєць і цукати.
3. Більшу половину тіста вилити на деко, додати сир, меншу половину тіста і в духовку.
4. Випікати за температури 180 градусів 40 хвилин.
5. Коли сирник охолоне – полити шоколадом.
Зірка шоу Dragon’s Den і бізнесвумен Сара Девіс поділилась своїм “революційним” методом, який не лише відлякує комарів і мошок, але й прикрашає ваш сад або балкон. І все це - без хімії та з мінімальними витратами, передають Патріоти України.
Мангó зазвичай асоціюється з тропічними смузі або десертами, однак цей фрукт заслуговує на набагато більше. Дослідження підтверджують: регулярне вживання манго позитивно впливає на роботу серця та судин, допомагає знизити артеріальний тиск і рівень хол...