В Україні є традиція готувати різноманітну домашню випічку і пригощати нею рідних. Особливо часто випікають легендарний львівський сирник. У нього додають різноманітні сухофрукти, родзинки та горіхи. Але найсмачнішим залишається варіант з цукатами, передають Патріоти України.
Ідея приготування святкового сирника з цукатами опублікована на сторінці фудблогерки Ольги Кобик (oliakobyk) в Instagram. Сирна маса має дуже ніжний смак.
Інгредієнти для тіста:
Спосіб приготування:
1. Поставити на вогонь, щоб закипіло.
2. Відставити масу для охолодження.
Далі:
1. Чотири яйця збити, вилити до маси і додати 1 пачку порошку до печива і 2 склянки борошна.
2. Перемішувати все (консистенція має бути, як сметана).
Інгредієнти для сирної начинки:
1. Сир (1,5 кг) пропустити через мʼясорубку або збити в блендері.
2. Додати цукор за смаком і 3 пачки пудингу, 5 яєць і цукати.
3. Більшу половину тіста вилити на деко, додати сир, меншу половину тіста і в духовку.
4. Випікати за температури 180 градусів 40 хвилин.
5. Коли сирник охолоне – полити шоколадом.
Народні прикмети на 14 березня. Чому у Венедиктів день треба бути особливо уважними до домашніх тварин і гострих предметів. 14 березня за новим стилем (27 березня за старим) християни східного обряду згадують преподобного Венедикта, а також благовірног...
Деякі продукти можуть впливати на наш настрій і навіть сприяти розвитку депресії через вплив на рівень цукру в крові, гормональний баланс або нейромедіатори в мозку. Ось кілька продуктів, які можуть негативно впливати на психічне здоров'я та викликати ...