Торт "Пташине молоко" – це поєднання бісквіту, білків та шоколадної глазурі. Десерт виходить дуже ніжним та повітряним. Особливо подобається дітям.
Ідея приготування торту "Пташине молоко" опублікована на сторінці фудблогерки Іванни з ніком ivanka.family в Instagram. Щоб бісквіт вийшов пухким, його потрібно готувати на кефірі.
Інгредієнти для бісквіту:
Інгредієнти для білкового шару:
Інгредієнти для глазурі:
Спосіб приготування:
1. До жовтків додати цукор кефір , олію, соду і ретельно це все перемішати.
2. Далі просіяти борошно з какао.
3. Замішуємо однорідне тісто.
4. Тісто вилити у форму, застелену пергаментним папером.
5. Відправити у духовку і випікати за температури 180 градусів орієнтовно 20-30 хвилин до сухої палички.
6. Тим часом білки збити з цукром до пухких піків.
7. Коли бісквіт спечеться – серединку трошки притиснути для того, щоб бісквіт мав рівну шапочку.
8. На нього викласти збиті білки і відправити знову у духовку за температури 150 градусів на 10 хвилин. Режим духовки – верх.
9. Для глазурі у каструлю додати сметану, какао, цукор.
10. Поставити на вогонь і помішувати до однорідної маси.
11. В кінці додати масло і перемішати.
12. Поверх білкового шару полити глазур та розподілити її по всій площині.
Спекотне літо приносить не тільки сонячний вітамін D, а й небажаних гостей - ос, які літають навколо будинків і садів у пошуках їжі. Хоча оси корисні для запилення і боротьби зі шкідниками, їхні часті укуси можуть доставляти дискомфорт і навіть бути не...
Домашні котлети – дуже ситна і смачна страва, яку можна готувати з будь-якого м'ясного фаршу, а також і просто з овочів, крабових котлет, а також із печінки. Щоб котлети не розпадалися, потрібно знати деякі кулінарні секрети, передають Патріоти України...