
Деруни - одна з найпопулярніших страв з картоплі. Щоб страва вийшла ще смачнішою, до неї можна додати секретний інгредієнт - сир. А щоб деруни вийшли не такими жирними, їх можна спробувати приготувати у духовці, передають Патріоти України.
Деруни з сиром у духовці
Інгредієнти:
Картоплю та цибулю натріть на середній тертці. Змішайте їх до однорідної маси.
Потім додайте розтоплене вершкове масло, тертий сир та яйця.
У тісто для дерунів додайте сіль, перець та часник. Ретельно все перемішайте.
З тіста сформуйте плоскі деруни, які викладіть на пергаментний папір.
Розігрійте духовку до 200 градусів. Деруни потрібно запікати близько 40 хвилин.
Але якщо ви хочете, щоб страва вийшла соковитішою, за 5 хвилин до готовності деруни можна дістати з духовки і змастити вершковим маслом, а потім поставити підрум'янитися.
Приготовлені в духовці деруни вийдуть соковитішими, ніж смажені на сковороді. Сир додасть страві соковитості та приємного присмаку.
Подавайте деруни зі сметаною та зеленню, бажано у теплому вигляді.
Смачного!
Їсти, коли на роботі конфлікт, їсти, коли в сім'ї розлади та постійно заїдати будь-який стрес — з такою проблемою стикається кожна третя людина. Як результат ми отримуємо проблеми зі здоров'ям і зайву вагу. Експерти кажуть: не дозволяйте своїм емоціям ...
У Мальме та Берліні працюють музеї, у які слабкодухим краще не заходити. Це - Музеї огидної їжі, де зібрано понад 80 найвідразливіших “делікатесів” світу, здатних довести навіть найсміливіших до нудоти, передають Патріоти України. Серед експонатів — пе...