Легко і не затратно! Простий спосіб очищення витяжки до блиску

Час від часу витяжку слід чистити від залишків налиплого жиру, пилу і бруду. Щоб зробити це легко, просто і абсолютно не затратно, скористайтеся способом, описаним трохи нижче, передають Патріоти України.

У чашу насипте третину пачки соди. Додайте столову ложку будь-якого миючого засобу для посуду. Залийте окропом( трохи), розмішайте.

Перелийте в тару, в яку поміститься витяжка хоча б наполовину. Долийте окропу, щоб витяжка була максимально покрита розчином. Покладіть витяжку в розчин, залиште на 5-10 хвилин.

Потім старою зубною щіткою очистіть витяжку від бруду. Далі, потрібно знову підігріти розчин і занурити другу половинку витяжки, повторити маніпуляції.

І таким нехитрим способом витяжка знову буде чиста і блискуча! Детальніше про те, як очистити витяжку від жиру і бруду, дивіться у відео нижче:

ТОП-3 хитрощі, які допоможуть приготувати смачне пюре з картоплі

вівторок, 14 травень 2024, 0:07

Для того щоб приготувати гарний гарнір у вигляді картопляного пюре, потрібно освоїти кілька тонкощів приготування. Страва здається простою і невигадливою, проте гідно впоратися з нею під силу тільки досвідченим господиням і кулінарам. Вибирайте відпові...

Найлінивіший "Наполеон", який приготує кожен за 15 хвилин

понеділок, 13 травень 2024, 23:45

Наполеон для багатьох є одним з улюблених тортів, проте перспектива пекти тонкі коржі, а перед цим качати їх, не дуже радує. Спробуйте цей рецепт і ви зрозумієте, що ніжний наполеон можна приготувати дуже швидко і просто. Для приготування придбайте лис...