
Приготувати паштет з курячої печінки досить просто. Для цього потрібно всього кілька доступних інгредієнтів. Це найкращий формат намазки на хліб. Актуально і на кожен день, і для святкового столу, передають Патріоти України.
Вам потрібні наступні:
Печінку промийте, обробіть та наріжте на шматки. Моркву натріть, а ріпчасту цибулю подрібніть. Розігрійте олію на сковороді. Відправте смажитись цибулю, потім додайте моркву та протушкуйте все разом до напівготовності. В останню чергу викладіть печінку. Всі компоненти готуйте до готовності під закритою кришкою. Посоліть.
Залиште все охолонути. Потім збийте в блендері до однорідної маси. Лишилось додати вершкове масло та ще раз ретельно перемішати. Якщо плануєте зберігати паштет більш тривалий час, перекладіть його в банку та полийте розтопленим вершковим маслом. Воно затвердіє, утворить скоринку та не дасть паштету обвітрюватись і темніти. Смачного!
З настанням холодів важливо підготувати свій автомобіль до низьких температур та слизьких доріг. Невелика профілактика допоможе уникнути поломок і зробить поїздки безпечнішими, передають Патріоти України.
Навіть досвідчені водії іноді піддаються поширеним міфам про автомобілі та їх обслуговування. Експерти розвінчали найпопулярніші з них, передають Патріоти України. Багато водіїв вважають, що часто мити авто — це шкідливо. Насправді регулярне правильне ...