Легко видаляється навіть жир, що пригорів! Хитрість, як очистити скло духовки

Очищення скла духовки - це крок, що часто упускається з поля зору. Адже під час готування бризки жиру та інший бруд на нього потрапляє, і без належного збирання швидко покриваються кіркою, після чого видалити їх стає складно. На щастя, є ефективний засіб, який упорається з будь-якими забрудненнями, передають Патріоти України.

Щоб легко очистити скло духовки, відмовтеся від звичайних засобів для чищення на користь натурального, екологічного та ефективного продукту, пише santeplus. І це оцет.

Як відмити брудне скло духовки оцтом

Для цього налийте воду та оцет у жаростійку місткість і поставте розчин усередину духовки. Закрийте дверцята та увімкніть на 180°. Зачекайте годину і дайте духовці охолонути, перш ніж дістати місткість з оцтовою водою з духовки.

Плями стануть м’якшими завдяки поєднанню високої температури та здатності оцту видаляти накип. Те саме стосується залишків їжі, які ви також можете з легкістю стерти тканиною з мікрофібри, змоченої у воді та білому оцті. Все, що вам потрібно зробити, це дати склу висохнути на повітрі, залишивши дверцята відкритими на кілька хвилин.

Водіям на замітку! Що впливає на швидке зношування шин в авто

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:30

Новий комплект шин найчастіше є помітною для сімейного бюджету покупкою. Тому автовласникам важливо, щоб гума на автомобілі служила довго - а так, на жаль, виходить не завжди. Причин прискореного зношення покришок декілька, і на всі з них водій може вп...

Психологічний тест! Що тривожить вас прямо зараз

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:12

Наша підсвідомість звикла ховати нашу тривогу в дальню шухляду, щоб ми не відчували стрес і спокійно жили далі. Однак часом такі хованки тільки псують життя, тому що виявити, яка проблема вас турбує, практично неможливо, передають Патріоти України. Якщ...