Легкий рецепт омлету в мікрохвильовці від відомого шеф-кухаря - готується всього 3 хвилини

Знаменитий іспанський шеф-кухар, володар зірки Мішлен, Хосе Андреас поділився незвичайним рецептом приготування яєць у мікрохвильовці. Ця проста страва під силу кожному, навіть коли часу на приготування - обмаль, передають Патріоти України.

Хосе Андреас відомий своєї любов'ю до яєць у будь-якому вигляді: варених, смажених, у вигляді скрембла, а тепер – і приготованих у мікрохвильовці. Вигадав він таку страву, просто натрапивши залишки різних продуктів у холодильнику.

Нова страва з'явилась випадково

Кухар розповів, що якось дружина прибрала на кухні та попросила його не смітити. Однак він не міг стриматись, щоб не приготувати вдень якусь закуску. А щоб не забруднити нічого, вирішив скористатись мікрохвильовкою.

Він також зізнався, що обожнює імпровізувати та готувати їжу з усього, що знайде в холодильнику. Того разу у холодильнику знайшлося кілька яєць та залишки майонезу. Тож Хосе Андреасу спало на думку приготувати якусь нову страву з цих продуктів у мікрохвильовці.

Інгредієнти

Приготування

  1. Збити ложку майонезу та яйця до кремоподібного стану.
  2. Змазати дно посудини, яку можна нагрівати у мікрохвильовій печі, оливковою олією.
  3. Поставити випікатись у мікрохвильову піч приблизно на 1 хвилину 45 секунд. Залежно від потужності вашої печі, час приготування можна збільшити до 2 хвилин 15 секунд.
  4. Перевернути готовий омлет та викласти його на тарілку.
  5. Полити бальзамічним або будь-яким вашим улюбленим соусом, додати порізане авокадо, помідори або інші овочі.

Така страва стане просто ідеальним сніданком або закускою.

Хосе Андреас закликає всіх не боятись експериментувати, частіше відкривати свій холодильник та готувати лише з тих продуктів, які ви там знайдете. Це хороший спосіб самому вигадати якийсь новий смачний рецепт та випробувати свої сили в кулінарії.

Ви будете здивовані! Вчені назвали напій, який знижує ризик раку печінки

п’ятниця, 10 жовтень 2025, 16:45

Регулярне вживання чаю може бути доступним способом знизити ризик раку печінки, особливо для людей із груп підвищеного ризику, передають Патріоти України. Дослідження, опубліковане в журналі Nutrients, охопило близько 2 тисяч пацієнтів з раком печінки ...

Любите каву? Тоді прочитайте це - лікарі б’ють на сполох

п’ятниця, 10 жовтень 2025, 13:07

Кава - ароматний, бадьорий і для багатьох незамінний напій для початку дня. Але фахівці попереджають: не сам кофеїн, а те, як саме ви п’єте каву, може завдати шкоди вашому здоров’ю. Від температури напою до добавок - деякі звички виявляються набагато ...