Легкий рецепт омлету в мікрохвильовці від відомого шеф-кухаря - готується всього 3 хвилини

Знаменитий іспанський шеф-кухар, володар зірки Мішлен, Хосе Андреас поділився незвичайним рецептом приготування яєць у мікрохвильовці. Ця проста страва під силу кожному, навіть коли часу на приготування - обмаль, передають Патріоти України.

Хосе Андреас відомий своєї любов'ю до яєць у будь-якому вигляді: варених, смажених, у вигляді скрембла, а тепер – і приготованих у мікрохвильовці. Вигадав він таку страву, просто натрапивши залишки різних продуктів у холодильнику.

Нова страва з'явилась випадково

Кухар розповів, що якось дружина прибрала на кухні та попросила його не смітити. Однак він не міг стриматись, щоб не приготувати вдень якусь закуску. А щоб не забруднити нічого, вирішив скористатись мікрохвильовкою.

Він також зізнався, що обожнює імпровізувати та готувати їжу з усього, що знайде в холодильнику. Того разу у холодильнику знайшлося кілька яєць та залишки майонезу. Тож Хосе Андреасу спало на думку приготувати якусь нову страву з цих продуктів у мікрохвильовці.

Інгредієнти

Приготування

  1. Збити ложку майонезу та яйця до кремоподібного стану.
  2. Змазати дно посудини, яку можна нагрівати у мікрохвильовій печі, оливковою олією.
  3. Поставити випікатись у мікрохвильову піч приблизно на 1 хвилину 45 секунд. Залежно від потужності вашої печі, час приготування можна збільшити до 2 хвилин 15 секунд.
  4. Перевернути готовий омлет та викласти його на тарілку.
  5. Полити бальзамічним або будь-яким вашим улюбленим соусом, додати порізане авокадо, помідори або інші овочі.

Така страва стане просто ідеальним сніданком або закускою.

Хосе Андреас закликає всіх не боятись експериментувати, частіше відкривати свій холодильник та готувати лише з тих продуктів, які ви там знайдете. Це хороший спосіб самому вигадати якийсь новий смачний рецепт та випробувати свої сили в кулінарії.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...