Легкий спосіб позбутися мишей на дачі без отрути і пасток - потрібна лише одна спеція

Прийшла весна, а значить, вже скоро вашу дачну ділянку атакуватимуть різні шкідники. Причому, нападатимуть вони не лише на молоду зелень, а й просто забиратимуться в будинок. Серед небажаних гостів, наприклад, таргани та мухи, швидко прогнати яких допоможе специфічна саморобна свічка. Однак зовсім інша справа - це миші, передають Патріоти України.

Ці маленькі гризуни можуть наробити багато шкоди, а от позбутися їх буває досить непросто. Якщо помітили у себе на дачі мишей, діяти потрібно швидко, передає pixelinform. Для вирішення проблеми можна купити пастку або ж отруту, а можна зробити простіше і скористатися народним засобом проти мишей. Вам знадобиться всього одна спеція.

Як прогнати мишей з дачі: народний метод з червоним перцем

Щоб відігнати від будинку настирливих гризунів знадобиться мелений червоний перець. Його потрібно розсипати по периметру всередині приміщень і залишити. Найкраще це робити ще до того, як почнеться дачний сезон. Аби цей лайфхак спрацював, мишам також потрібно залишити щось смачненьке у кімнаті.

А працюватиме все таким чином: гризун проникне у кімнату, перетнувши "захисну лінію" з пекучої спеції, і побіжить до смачненького, забруднившись при цьому у перці. Пізніше миша почне вмиватися і надихається гострого червоного перцю. Загибель шкідника у такому разі неминуча.

Дуже смачно! Як приготувати капустяники замість котлет та голубців

вівторок, 14 травень 2024, 18:09

Прості та швидкі рецепти допомагають протягом робочого тижня економити час на приготуванні їжі. Смачно нагодувати родину хоче кожна господиня. Завдяки кулінарним експериментам, з’явився рецепт капустяників. Як їх приготувати, читайте далі. З молодої ка...

А ви це знали? Чому мудрі господині готують червоний борщ на старому салі

вівторок, 14 травень 2024, 17:08

Мудрі господині вважають, що варити червоний борщ на свинині недостатньо. Щоб надати страві особливого смаку і колориту, вони запасаються старим салом. Для приготування потрібно. Як готувати. Варимо бульйон з 2 літрів води та попередньо промитого в хол...