Леопардовий із написами чи модернізований французький? 11 оригінальних ідей манікюру в трендових матових кольорах (фото)

Завершується жовтень, а це означає, що настав час задуматися про нове покриття на нігтях. І якщо ви вже побували на вечірці на честь Дня всіх святих і вирішили зняти манікюр із дизайном до Хелловіну, пропонуємо вам зробити матовий. Патріоти України діляться з вами креативними ідеями нейл-арту.

Якщо ви втомилися від яскравих кольорів на нігтях, радимо покрити їх напівпрозорим лаком, а зверху нанести матове покриття. Доповніть такий дизайн сміливим написом – його можна намалювати від руки або скористатися спеціальними наклейками.

Власницям коротких нігтів слід звернути увагу на сірі та бежеві відтінки – вони гарно виглядатимуть із матовим топом. Прикрасьте один або декілька нігтів тонкими мазками контрастного кольору, лаком із блискітками або зробіть дизайн "павутинка".

У матовому виконанні шикарно виглядає яскраво-червоний колір лаку. Ви можете зробити все нігті однотонними або залишити один або два для сміливого дизайну.

Ще один варіант для тих, хто вважає, що осінь – не привід для темних кольорів. Покрийте основну частину нігтів яскраво-блакитним відтінком, зверху нанесіть чорні крапки за допомогою спеціального інструменту. На одному або двох нігтях поекспериментуйте та зробіть градієнтний перехід, а також наклейте наклейку у вигляді квітки чи напису. Закріпіть усе це матовим топом.

Ще один варіант – з насиченим сірим та фіолетовим відтінками. Такий матовий манікюр можна доповнити золотистим стемпінгом - перенесенням на ніготь за допомогою штампу малюнка з трафарету.

Також можна зробити незвичний французький манікюр – матовий та з яскраво-синім кінчиком. Відтінок синього під назвою електрик зараз знаходиться на піку популярності, і чимало модниць вибирають саме його для створення креативного дизайну на нігтях.

Ще один стильний варіант у матовому виконанні – бежевий манікюр із тваринним принтом. Покрийте основну частину нігтів спокійним бежево-коричневим відтінком, а на одному чи двох зробіть імітацію плям леопарда.

Ще один схожий дизайн варіант – у темно-синьому відтінку з матовим топом. Такий манікюр шикарно виглядатиме на довгих нігтях мигдалеподібної форми.

Темно-синій відтінок можна поєднувати з насиченим бордовим. На одному з нігтів можна поєднати обидва кольори та зробити між ними плавний перехід. А зверху покрити усі нігті матовим топом.

Дуже довгі нігті покрийте двома фіолетовими відтінками, а також зробіть стемпінг або просто хаотичні мазки чорним кольором і матовий фініш.

Ще одна нестандартна ідея у матовому виконанні – градієнтний манікюр у бежево-блакитних відтінках та з хвилястими лініями. Такий манікюр дуже гарно виглядатиме на довгих нігтях.

Джерело: Апостроф

Ви неправильно зберігали хліб! Що робити, щоб він залишався свіжим до тижня

неділя, 28 квітень 2024, 17:30

Під час зберігання хлібу господині допускають багато помилок. Через це досить часто залишки хлібу або ціла буханка просто викидаються у смітник, адже вони покрились пліснявою або стали твердими, передають Патріоти України. Щоб такого не відбувалось, по...

Навіщо додавати корицю до ранкової кави

неділя, 28 квітень 2024, 17:12

Каву ми п’ємо в основному через її стимулюючі властивості, передають Патріоти України. Це пов’язано з тим, що кофеїн, що міститься в ній, здатний швидко пробудити нас, а також покращити розумову діяльність. Ми полюбляємо каву за її аромат. Ці переваги ...