Леся Никитюк схвилювала шанувальників чутливою світлиною з моря (фотофакти)

Українська телеведуча Леся Никитюк, яка відпочиває в ОАЕ, викликала ажіотаж в мережі пікантним фото з пляжу. У Instagram зірка "Орла і решки" опублікувала знімок, на якому ефектно виходить з моря в облягаючому міні-платті неонового салатового кольору, зазначають Патріоти України.

При цьому увагу користувачів привернуло те, що Никитюк позує на знімку без білизни, оскільки через плаття просвічуються її груди.

"Яка краса!" "Соковита", "У вас щось стирчить", "Просто богиня", "Нереальна красуня", "Афродіта", "Сексі", "Красива", – захоплюються в мережі.

Лише спробуйте! Як приготувати ароматний та смачний картопляний хліб

неділя, 5 травень 2024, 12:09

Хліб з картоплі - поживно та смачно. Цей рецепт може стати ще одним цінним надбанням у вашій кулінарній книзі. Зробіть собі і близьким приємне - спечіть картопляний хліб, передають Патріоти України. Для приготування знадобляться наступні інгредієнти:. ...

Куди там ресторанній! Картопля по-селянськи в духовці, яку кожен зможе приготувати

неділя, 5 травень 2024, 11:15

Приготувати картоплю по-селянськи не є складним завданням. Потрібно тільки мати натхнення та трохи продуктів, щоб зробити смачну закуску або гарнір до вечері, передають Патріоти України. Для приготування знадобляться наступні продукти:. Картоплю вимийт...