
При виборі полуниці насамперед необхідно дивитися на її колір. Виявляється, чим яскравіше полуниця, тим більше в ній міститься вітамінів. При цьому при покупці важливо враховувати колір ягоди - він повинен бути рівномірний, інформують Патріоти України.
Іноді фермери штучним методом насичують ягоди кольором, використовуючи для цього різного роду добрива. Тому краще звернути увагу і на інші ознаки: запах ягід повинен відчуватися на великій відстані, плодоніжка повинна бути зеленого кольору, біла ж говорить про обробку хімікатами.
Ну і звичайно ж, необхідно знати міру при поїданні ягоди. Так, наприклад, порція полуниці для дорослого не повинна перевищувати 250-300 грамів на день. Полуниця активізує вироблення гістаміну і неправдиву алергічну реакцію, що негативно позначається на здоров'ї.
Відомо, що людина проводить уві сні до третини життя. У цей час мозок відключається від зовнішнього світу, тіло відпочиває, а у внутрішньому просторі розгортаються історії, які часом здаються реальнішими за саму реальність, передають Патріоти України з...
Статус "найважливішого прийому їжі" сніданок отримав у 1960-х, коли американська дієтологиня Адель Девіс сформулювала відоме правило: “снідай як король, обідай як принц, вечеряй як жебрак”. Попри те, що сьогодні 15% дорослих регулярно пропускають перши...