При виборі полуниці насамперед необхідно дивитися на її колір. Виявляється, чим яскравіше полуниця, тим більше в ній міститься вітамінів. При цьому при покупці важливо враховувати колір ягоди - він повинен бути рівномірний, інформують Патріоти України.
Іноді фермери штучним методом насичують ягоди кольором, використовуючи для цього різного роду добрива. Тому краще звернути увагу і на інші ознаки: запах ягід повинен відчуватися на великій відстані, плодоніжка повинна бути зеленого кольору, біла ж говорить про обробку хімікатами.
Ну і звичайно ж, необхідно знати міру при поїданні ягоди. Так, наприклад, порція полуниці для дорослого не повинна перевищувати 250-300 грамів на день. Полуниця активізує вироблення гістаміну і неправдиву алергічну реакцію, що негативно позначається на здоров'ї.
Цей яблучний пиріг - справжнє втілення осіннього затишку. Він готується всього за годину, але здатен підкорити серце кожного, хто його скуштує. Аромат кориці, ніжна текстура тіста та соковиті яблука створюють десерт, який стане зіркою вашого столу, пер...
Якщо ви часто перебуваєте на сонці, вас може хвилювати ризик розвитку меланоми - небезпечного раку шкіри. Але нове дослідження показує, що існує спосіб знизити цей ризик, який виходить за межі сонцезахисного крему, передають Патріоти України. У дослідж...