
При виборі полуниці насамперед необхідно дивитися на її колір. Виявляється, чим яскравіше полуниця, тим більше в ній міститься вітамінів. При цьому при покупці важливо враховувати колір ягоди - він повинен бути рівномірний, інформують Патріоти України.
Іноді фермери штучним методом насичують ягоди кольором, використовуючи для цього різного роду добрива. Тому краще звернути увагу і на інші ознаки: запах ягід повинен відчуватися на великій відстані, плодоніжка повинна бути зеленого кольору, біла ж говорить про обробку хімікатами.
Ну і звичайно ж, необхідно знати міру при поїданні ягоди. Так, наприклад, порція полуниці для дорослого не повинна перевищувати 250-300 грамів на день. Полуниця активізує вироблення гістаміну і неправдиву алергічну реакцію, що негативно позначається на здоров'ї.
Пластикові контейнери з часом можуть пожовкнути, особливо після тривалого зберігання їжі. Щоб повернути їм кришталеву прозорість, можна скористатися простими домашніми методами, пише The Spruce, передають Патріоти України. 1. Білий оцетОцет — чудовий н...
Під час сну волосся піддається механічному тертю, заломам і пересиханню, що зранку проявляється ламкістю та сплутаністю. Більшість проблем виникає не через косметику, а через щоденні звички, які здаються незначними, передають Патріоти України. Подушка,...