Безсумнівно, в оселедці міститься чимало корисних речовин. Однак у деяких випадках цей продукт може бути шкідливим для організму. Детальніше про це розповіли лікарі, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Експерти звернули увагу на те, що в оселедці містяться різні цінні речовини. У його складі можна знайти корисні жири, вітамін D і селен. Ці речовини впливають на функціонування серцево-судинної та імунної систем.
Крім цього, в цьому продукті міститься йод, фосфор і вітаміни групи Е і В. При цьому наголошується, що жирну рибу варто вживати близько двох або ж трьох разів протягом тижня, приблизно, по 120 грамів на день.
Причому ця рекомендація цілком може стосуватися і оселедця, проте важливо враховувати те, в якому вигляді цей продукт у цьому разі опиниться на тарілці.
Адже потрібно знати, як вибрати оселедець для того, щоб не завдати шкоди організму. Так, у такому разі важливим є вміст солі в цьому продукті. Він може бути декількох видів: від слабосоленого до сильносолоного.
І з останнім варіантом варто бути обережнішим. У такій ситуації рибу бажано попередньо вимочити. Адже через надлишок солі вона може виявитися вельми шкідливою.
Проте за словами нутриціологині Катерини Крупкіної, яку нещодавно запросила на інтерв’ю Марічка Падалко для свого YouTube-каналу, важливо не те, коли саме ми їмо, а що обираємо на вечерю. Набряки вранці — це наслідок затримки рідини в організмі, яка на...
Малина – рослина досить чутлива до умов, у яких її вирощують. Від складу ґрунту та рівня зволоженості залежить, наскільки великими та смачними будуть ягоди, передають Патріоти України. А на склад ґрунту, звісно, впливають добрива, якими ви підживлюєте ...