Лікарі розповіли, коли солоний оселедець - це справжня отрута для організму

Безсумнівно, в оселедці міститься чимало корисних речовин. Однак у деяких випадках цей продукт може бути шкідливим для організму. Детальніше про це розповіли лікарі, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Експерти звернули увагу на те, що в оселедці містяться різні цінні речовини. У його складі можна знайти корисні жири, вітамін D і селен. Ці речовини впливають на функціонування серцево-судинної та імунної систем.

Крім цього, в цьому продукті міститься йод, фосфор і вітаміни групи Е і В. При цьому наголошується, що жирну рибу варто вживати близько двох або ж трьох разів протягом тижня, приблизно, по 120 грамів на день.

Причому ця рекомендація цілком може стосуватися і оселедця, проте важливо враховувати те, в якому вигляді цей продукт у цьому разі опиниться на тарілці.

Адже потрібно знати, як вибрати оселедець для того, щоб не завдати шкоди організму. Так, у такому разі важливим є вміст солі в цьому продукті. Він може бути декількох видів: від слабосоленого до сильносолоного.

І з останнім варіантом варто бути обережнішим. У такій ситуації рибу бажано попередньо вимочити. Адже через надлишок солі вона може виявитися вельми шкідливою.

Чи потрібно класти яйце у фарш для голубців

вівторок, 17 вересень 2024, 0:12

При приготуванні будь-яких страв на основі фаршу багато господинь автоматично додають яйця, передають Патріоти України. Відомо, що яйце допомагає скріпити фарш, який може розвалитися в найнесподіваніший момент. Проте чи є необхідність додавати яйце під...

Як швидко розморозити фарш - секрети, якими користуються господині

понеділок, 16 вересень 2024, 23:38

Здається, що відколи в мікрохвильовій печі з’явилася функція «розморожування», питання про те, як розморожувати ті чи інші продукти відпало назавжди, передають Патріоти України. Але іноді така процедура позначається на консистенції та якості напівфабри...