Вживати хурму в надмірній кількості не варто навіть здоровим людям.
В першу чергу хурму з обережністю потрібно вживати людям, які страждають шлунково-кишковими захворюваннями, передають
Патріоти України.Справа в тому, що плоди хурми містять фенольні сполуки - таніни, які склеюють шматочки їжі між собою, ускладнюючи процес травлення. В результаті погіршується перистальтика, що призводить до проблем зі стулом. Крім того, може загостритися перебіг хронічних шлунково-кишкових захворювань.
Друга категорія людей, кому не можна вживати хурму - це діабетики. Причина полягає в тому, що в деяких сортах хурми кількість цукру досягає 44%, а в висушених плодах - до 65%. Для діабетиків плоди хурми - занадто солодкі.
Дієтологи також зазначають, що вживати хурму в надмірній кількості не варто навіть здоровим людям. Без шкоди для здоров'я можна з'їдати не більше 3-х маленьких плодів в день.
Бобові (квасоля, сочевиця, арахіс, нут, горох) багаті білками, що допомагають шкірі регенерувати і довше залишатися молодою. Про користь бобових у раціоні розповіла дієтологиня Оксана Скіталінська, передають Патріоти України. За її словами, бобові мают...
Якщо вивертати одяг перед пранням, це збереже довше життя улюбленому вбранню, передають Патріоти України. Чи потрібно вивертати речі навиворіт перед пранням у пральній машинці? Хтось це робить, хтось - не вважає необхідним. Втім, експерти радять не пол...