Вживати хурму в надмірній кількості не варто навіть здоровим людям.

В першу чергу хурму з обережністю потрібно вживати людям, які страждають шлунково-кишковими захворюваннями, передають
Патріоти України.Справа в тому, що плоди хурми містять фенольні сполуки - таніни, які склеюють шматочки їжі між собою, ускладнюючи процес травлення. В результаті погіршується перистальтика, що призводить до проблем зі стулом. Крім того, може загостритися перебіг хронічних шлунково-кишкових захворювань.
Друга категорія людей, кому не можна вживати хурму - це діабетики. Причина полягає в тому, що в деяких сортах хурми кількість цукру досягає 44%, а в висушених плодах - до 65%. Для діабетиків плоди хурми - занадто солодкі.
Дієтологи також зазначають, що вживати хурму в надмірній кількості не варто навіть здоровим людям. Без шкоди для здоров'я можна з'їдати не більше 3-х маленьких плодів в день.
Блогерка Юлія Шевчук, яка ділиться смачними рецептами для тих, хто береже фігуру та відмовляється від цукру та борошна, запропонувала рецепт яблучного пирога, який можна зібрати за 10 хвилин, а потім буде випікати духовка, передають Патріоти України. З...
Стрибки напруги в українській енергетичній мережі триватимуть ще декілька років. Тому, аби вберегти свою техніку від поломок, українцям радять купити реле або стабілізатори напруги. Про це повідомив директор Центру дослідження енергетики Олександр Харч...