Вживати хурму в надмірній кількості не варто навіть здоровим людям.

В першу чергу хурму з обережністю потрібно вживати людям, які страждають шлунково-кишковими захворюваннями, передають
Патріоти України.Справа в тому, що плоди хурми містять фенольні сполуки - таніни, які склеюють шматочки їжі між собою, ускладнюючи процес травлення. В результаті погіршується перистальтика, що призводить до проблем зі стулом. Крім того, може загостритися перебіг хронічних шлунково-кишкових захворювань.
Друга категорія людей, кому не можна вживати хурму - це діабетики. Причина полягає в тому, що в деяких сортах хурми кількість цукру досягає 44%, а в висушених плодах - до 65%. Для діабетиків плоди хурми - занадто солодкі.
Дієтологи також зазначають, що вживати хурму в надмірній кількості не варто навіть здоровим людям. Без шкоди для здоров'я можна з'їдати не більше 3-х маленьких плодів в день.
Видалення стійких плям із килима - справа непроста. Пролиті кава, чай, вино, косметика чи їжа часто залишають на килимах сліди, які здаються неможливими для виведення. Але ентузіастка прибирання місіс Хінч запевняє: для цього не потрібні дорогі засоби....
Більшість із нас тримають пляшку молока в холодильнику - адже воно потрібне для чаю, кави чи сніданку. Але виявляється, ми роками зберігаємо його неправильно, і саме тому воно швидко псується, передають Патріоти України. Виробник Kalona SuperNatural ст...