Багато з нас винні в тому, що насамперед з ранку з'їдають залишки піци, але, можливо, це не найгірше, що ми можемо вибрати на сніданок, зазначають Патріоти України.
За словами Нью-Йоркського дієтолога Челсі Амер, їсти піцу на сніданок насправді краще, ніж кілька тарілок солодких пластівців.
Звичайно, піца не замінить більш здорових продуктів для сніданку, таких як мюслі та інші злаки з низьким вмістом цукру, але вона може бути прийнятною заміною всього, що містить цукор.
Челсі сказав ABC News: "дивно, але піца може бути більш збалансованим варіантом сніданку, ніж багато сухих сніданків з цукром.
"Шматок піци з простим сиром містить баланс вуглеводів, білків і жирів. Чаша солодких пластівців з знежиреним молоком в основному містить цукор і надзвичайно багата вуглеводами".
Доктор Лорен Келлі також вивчила претензії до тієї ж телемережі і відразу зазначила, що піца не особливо хороша для вас, але що більшість злаків, доступних сьогодні, ще гірше.
Лорен також наполягала, що твердження Челсі про піцу були розроблені "щоб" підкреслити низьку поживну цінність пластівців", а не вихваляти піцу.
Вона додала "" не те щоб піца-теж найкращий вибір, але люди зазвичай вважають піцу чит-фудом-протилежністю здорового вибору".
І Челсі погодилася, сказавши, що вона "не рекомендує піцу як щоденний сніданок", а замість цього намагається відмовити людей їсти солодкі пластівці.
Вона пояснила: "Людям слід зосередитися на балансі вуглеводів з високим вмістом клітковини, нежирного білка і корисних жирів, щоб залишатися ситими протягом усього ранку.
"Шокує той факт, що піца порівнянна, якщо не містить більше білка, ніж їжа, яку багато дітей їдять щоранку на сніданок".
Лорен і Челсі кажуть, що найкраще думати про те, що ви їсте, і намагатися вибирати здорову їжу при кожному прийомі їжі.
Доктор Келлі сказав:"важливий висновок - уважніше ставитися до того, що знаходиться в нашій їжі, і є збалансований сніданок з високим вмістом білка і мінімальним вмістом вуглеводів з доданого цукру і смаженої їжі".
І Челсі додав: "крім того, важливо відзначити, що на ринку є кілька відмінних пластівців для сніданку. "Шукайте цільнозернові і менше 5 г цукру на порцію, перевіряючи етикетку з інформацією про харчову цінність".
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...
Якщо ви хоча б раз готували бульйон з м'ясом, ви помічали, що на поверхні води з'являється пінка. Одні її знімають, інші залишають як є. Тож давайте розбиратися, чи потрібно прибирати пінку з м'яса під час варіння, передають Патріоти України з посиланн...