Смажені пиріжки з начинкою ніколи довго не затримуються на столі та з'їдаються за лічені хвилини. Якщо хочете потішити рідних смачною та ситною стравою, а часу возитися з тістом у вас немає, рекомендуємо приготувати ліниві пиріжки з шинкою та сиром за рецептом кулінарної блогерки Юлії Симончук, передають Патріоти України.
Це займе набагато менше часу, а результат буде нічим не гіршим. Такі пиріжки можна брати з собою як перекус: вони добре втамовують голод.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Усі продукти мають бути кімнатної температури. У глибокій мисці змішати кефір, яйце сире, рослинну олію і сіль, усе дуже добре перемішати, до розчинення солі. Потім просіяти туди ж борошно з розпушувачем і знову перемішати.
Шинку нарізати дрібними кубиками, сир і варене яйце натерти на великій тертці, зелень дрібно порубати. Усе це відправити в миску з тістом і ще раз добре перемішати.
Отриману масу столовою ложкою викладати на розігріту пательню з рослинною олією й обсмажувати з двох боків до золотистої скоринки.
Осіння посадка редиски має безліч переваг, які принесуть гарний урожай та міцні рослини. Як саме треба правильно саджати редиску під зиму та які нюанси треба знати? РБК-Україна (проект Styler) пояснює, чому посадка редиски восени може стати ідеальним в...
Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...