Смажені пиріжки з начинкою ніколи довго не затримуються на столі та з'їдаються за лічені хвилини. Якщо хочете потішити рідних смачною та ситною стравою, а часу возитися з тістом у вас немає, рекомендуємо приготувати ліниві пиріжки з шинкою та сиром за рецептом кулінарної блогерки Юлії Симончук, передають Патріоти України.
Це займе набагато менше часу, а результат буде нічим не гіршим. Такі пиріжки можна брати з собою як перекус: вони добре втамовують голод.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Усі продукти мають бути кімнатної температури. У глибокій мисці змішати кефір, яйце сире, рослинну олію і сіль, усе дуже добре перемішати, до розчинення солі. Потім просіяти туди ж борошно з розпушувачем і знову перемішати.
Шинку нарізати дрібними кубиками, сир і варене яйце натерти на великій тертці, зелень дрібно порубати. Усе це відправити в миску з тістом і ще раз добре перемішати.
Отриману масу столовою ложкою викладати на розігріту пательню з рослинною олією й обсмажувати з двох боків до золотистої скоринки.
Після Великодня багато українців повертаються до робіт на городі. Частину культур традиційно висаджують ще до свята, однак деякі овочі та рослини досаджують пізніше, передають Патріоти України. OBOZ.UA розповідає, коли саме після Великодня можна почина...
Якщо ваші скляні двері та вікна все ще виглядають брудними навіть після миття, можливо, ви використовуєте не той засіб, але є простіший спосіб отримати скло без розводів. Є чудовий домашній засіб, який ви зможете зробити усього з трьох простих інгредіє...