Вареники з картоплею - найпопулярніший варіант улюбленої багатьма українцями страви. Додаючи цибульку, грибочки та інші інгредієнти за смаком, цю страву можна перетворити у найсмачніший делікатес,  передають Патріоти України.
Класичний варіант вареників займає чимало часу, адже потрібно приготувати окремо тісто, окремо начинку. Щоб зекономити час, пропонуємо вам швидкий і смачний рецепт лінивих вареників з картоплею, який за смаком не поступається звичним нам вареникам.Вареники з картоплею - найпопулярніший варіант улюбленої багатьма українцями страви. Додаючи цибульку, грибочки та інші інгредієнти за смаком, цю страву можна перетворити у найсмачніший делікатес.
Класичний варіант вареників займає чимало часу, адже потрібно приготувати окремо тісто, окремо начинку. Щоб зекономити час, пропонуємо вам швидкий і смачний рецепт лінивих вареників з картоплею, який за смаком не поступається звичним нам вареникам.

Чистимо та нарізаємо картоплю, ставимо варити на плиту. Зі звареної картоплі робимо пюре. Розбиваємо в нього яйце, додаємо сіль, перець, усе добре перемішуємо. Засипаємо борошно і отримуємо картопляне тісто, з якого і будемо ліпити наші ліниві варенички
Ліпимо вареники як зазвичай. Згортаємо тісто у ковбаску, ріжемо її на маленькі шматочки, які потім обвалюємо у борошні і кидаємо у киплячу воду. Три хвилини варимо вареники у підсоленій воді, зливаємо на сито та викладаємо у тарілки, прикрасивши зеленню та сметанкою. Можна підсмажити дрібно порізану цибульку і також додати її зверху на вареники. Смачного!
Бюстгальтер – важливий предмет гардеробу, який потребує правильного догляду. Часто жінки не знають, як його прати та зберігати, щоб він служив довше. Експерт з технологій білизни Джорджина Біббі пояснює основні правила догляду за бюстгальтером та коли ...
Грибкові хвороби - один із головних ворогів саду та городу. Фітофтороз, вертицильоз, гнилі, фузаріоз, плямистість, іржа та парша здатні зберігатися в ґрунті завдяки спорам і міцелію, які легко переживають зиму, пише Telegram-канал "Моя дача. Сад і горо...