Вареники з картоплею - найпопулярніший варіант улюбленої багатьма українцями страви. Додаючи цибульку, грибочки та інші інгредієнти за смаком, цю страву можна перетворити у найсмачніший делікатес, передають Патріоти України.
Класичний варіант вареників займає чимало часу, адже потрібно приготувати окремо тісто, окремо начинку. Щоб зекономити час, пропонуємо вам швидкий і смачний рецепт лінивих вареників з картоплею, який за смаком не поступається звичним нам вареникам.Вареники з картоплею - найпопулярніший варіант улюбленої багатьма українцями страви. Додаючи цибульку, грибочки та інші інгредієнти за смаком, цю страву можна перетворити у найсмачніший делікатес.
Класичний варіант вареників займає чимало часу, адже потрібно приготувати окремо тісто, окремо начинку. Щоб зекономити час, пропонуємо вам швидкий і смачний рецепт лінивих вареників з картоплею, який за смаком не поступається звичним нам вареникам.
Чистимо та нарізаємо картоплю, ставимо варити на плиту. Зі звареної картоплі робимо пюре. Розбиваємо в нього яйце, додаємо сіль, перець, усе добре перемішуємо. Засипаємо борошно і отримуємо картопляне тісто, з якого і будемо ліпити наші ліниві варенички
Ліпимо вареники як зазвичай. Згортаємо тісто у ковбаску, ріжемо її на маленькі шматочки, які потім обвалюємо у борошні і кидаємо у киплячу воду. Три хвилини варимо вареники у підсоленій воді, зливаємо на сито та викладаємо у тарілки, прикрасивши зеленню та сметанкою. Можна підсмажити дрібно порізану цибульку і також додати її зверху на вареники. Смачного!
У деяких жінок під час менструацій можуть виникати перепади настрою та з’являється сильний потяг до некорисної їжі. Варто знати, що їсти перед ПМС, щоб уникнути такого. РБК-Україна (проект Styler) повідомляє, як продукти впливають на перебіг менструаці...
Якщо ви помітили, що листя в розсади починає втрачати зелений колір, а натомість стає жовтим, це може означати, що вона має захворювання хлороз. І впоратися з ним без додаткових знань не так просто, передають Патріоти України. Хлороз спершу призводить ...