
Цю страву можна назвати "два в одному", оскільки гарнір готується разом з куркою, передають Патріоти України.
Це ідеальний рецепт для зайнятих господинь і тих, хто не любить проводити час на кухні. Подібна страва стане хорошим варіантом для обіду або вечері. Доречна вона і тоді, коли раптово прийшли гості.
Для приготування можна взяти будь-які частини курки: стегна, гоміки, крила або грудку. Рис краще взяти пропарений, а ще можна додати дикий рис.
Лінивий рис виходить дуже смачний, розсипчастий, з насиченим курячим смаком.
Інгредієнти:
Приготування:
Спробуйте приготувати і Ви ще не раз повернетеся до цього рецепту. Приємного апетиту!
Штучна ялинка - це практично: вона не обсипається і служить роками. Однак їй завжди бракує головного - справжнього хвойного аромату, який створює неповторну атмосферу свята. На щастя, цей аромат легко відтворити без дорогих хімічних спреїв, пише Одна Х...
Труднощі із засинанням не пов'язані лише з безсонням, а й з перевантаженням подразниками, інформаційним шумом, світлом екрану та стресом, накопиченим протягом дня. Але, на щастя, стає все більш очевидним, що проста дієтична підтримка, на відміну від пі...