
Цю страву можна назвати "два в одному", оскільки гарнір готується разом з куркою, передають Патріоти України.
Це ідеальний рецепт для зайнятих господинь і тих, хто не любить проводити час на кухні. Подібна страва стане хорошим варіантом для обіду або вечері. Доречна вона і тоді, коли раптово прийшли гості.
Для приготування можна взяти будь-які частини курки: стегна, гоміки, крила або грудку. Рис краще взяти пропарений, а ще можна додати дикий рис.
Лінивий рис виходить дуже смачний, розсипчастий, з насиченим курячим смаком.
Інгредієнти:
Приготування:
Спробуйте приготувати і Ви ще не раз повернетеся до цього рецепту. Приємного апетиту!
Яйця - дуже смачний, корисний і цінний продукт, який фахівці рекомендують їсти щодня. З них можна приготувати смачну яєчню, а також омлети, салати, і просто зварити яйця пашот, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz розповідає, чому не можна збе...
Оптична ілюзія обіцяє за лічені секунди розповісти про ваш рівень готовності до ризику в житті. Зображення містить лише два основні елементи - слона та дві людські долоні, але те, що ви побачите першим, нібито вказує на глибоко приховані риси характеру...