
Цю страву можна назвати "два в одному", оскільки гарнір готується разом з куркою, передають Патріоти України.
Це ідеальний рецепт для зайнятих господинь і тих, хто не любить проводити час на кухні. Подібна страва стане хорошим варіантом для обіду або вечері. Доречна вона і тоді, коли раптово прийшли гості.
Для приготування можна взяти будь-які частини курки: стегна, гоміки, крила або грудку. Рис краще взяти пропарений, а ще можна додати дикий рис.
Лінивий рис виходить дуже смачний, розсипчастий, з насиченим курячим смаком.
Інгредієнти:
Приготування:
Спробуйте приготувати і Ви ще не раз повернетеся до цього рецепту. Приємного апетиту!
Після келиха білого вина багато жінок прокидаються з розбитою головою, соромом і важким відчуттям тривоги. Цей стан отримав назву "тривога від зависання" - коли до фізичного похмілля додається емоційне виснаження. Причина криється у хімічних процесах м...
Цвіль у пральній машині - поширена проблема, яка не лише псує одяг, а й може викликати неприємний запах на кухні чи у ванній. Експерти радять кілька простих способів боротьби з грибком і профілактики його появи, передають Патріоти України. 1. Чистка ба...