Любовні забобони: Жінки з якими іменами приречені страждати в коханні і чому саме

Якщо деякі імена мають магічну властивість притягувати до жінок чоловічу увагу, то ці стануть причиною гірких сліз і поламаних доль, передають Патріоти України.

Фатальні красуні, хто часто виступає запасним варіантом або стає пристрасною коханкою, до якої зрадник ніколи не піде від законної дружини. Ці дами занадто наївні і надто вимогливі.

Марія

Приваблива зовнішність і доброта Маші змушують чоловіків не любити цю дівчину, а шукати вигоду від відносин з нею.

Самовідданість і жертовність Марії щодо коханих людей завжди приваблювала корисливих чоловіків, хто просто хоче відчути себе знову під опікою "матусі". Прикинувшись на якийсь час закоханим, партнер отримує величезну кількість турботи і ніжності, любові, захисту та інших благ. Однак сильно розвинена інтуїція Марії підказує, коли чоловік починає нахабно користуватися її добротою. Жінка через це постійно змінює партнерів, тому як вважає, що сім'ю побудувати можна тільки з особливою і вірною їй людиною. Але приваблива зовнішність і доброта Маші змушують чоловіків не любити її по-справжньому, а шукати вигоду від відносин.

Мілана

Мілана часто виявляється героїнею історій, в яких чоловіки її просто використовують.

Ласа на флірт Мілана — героїня історій, в яких чоловіки її просто використовують. Річ у тім, що жінка з цим ім'ям — та ще кар'єристка. Мілана завжди добре вчиться, тому справою життя вибирає ту професію, в якій досконально розбереться. Її м'який характер допомагає завоювати прихильність колег і начальства, швидко отримати керівну посаду. Але ось в любовних справах назвати себе професіоналом Мілана не може. Дама наївно вірить кожному зустрічному і вважає всіх хлопців щиро люблячими. Через доброту, носительку імені партнери використовують в своїх цілях: близькість, просування по кар'єрних сходах, тимчасову розвагу. Мілані настільки хочеться випробувати справжнє кохання, що вона вірить чоловікам знову і знову, сподіваючись зустріти того самого.

Аріна

Чоловіки швидко розпізнають в жінці на ім'я Аріна можливості для свого легкого життя.

Працьовита і старанна дівчина завжди оточує обранця ласкою і увагою, що видно вже по тому, як Аріна спілкується з друзями. Вона готова прийти на допомогу в будь-який час, позичити грошей, навіть якщо у самої фінанси співають романси, змінити плани або підлаштувати їх під знайомого. Чоловіки уявляють, що з обраницею на ім'я Аріна їм не доведеться практично нічого давати натомість, а тільки отримувати, тому і намагаються заради вигоди вступити у відносини. Може, з роками симпатія партнера і прихильність стануть щирими, але в основі початкового бажання до близькості з Аріною завжди лежить вигода.

Інна

Чоловіки бачать прагнення Інни до успіху, тому приєднуються до неї, бажаючи розділити лаври.

Носійка цього прекрасного імені володіє неймовірною харизмою. Інна амбітна і цілеспрямована, знає про свої бажання і завжди їх домагається. Чоловіки бачать шлях Інни до успіху, тому приєднуються до неї, бажаючи кращого для себе життя. Слова любові, подарунки і красиві залицяння — на все готові піти жадібні, слабкі і невпевнені в собі кавалери, аби не упустити результат старань Інни. Адже жінка не впустить в своє коло спілкування пройдисвіта. Постійно живучи в обманах, володарка цього імені може втомитися розбивати собі серце через чоловіків, хто лише грає з нею в любов, і вирішить залишитися гордою одиночкою або навіть перетворитися в бездушну егоїстку.

Єлизавета

Чоловіки вибирають в обраниці Єлизавету через її вміння вирішувати чужі проблеми.

Жінка з цим королівським ім'ям притягує зазвичай дуже багато чоловічих поглядів. Єлизаветі подобається перебувати в центрі уваги, отримувати величезну кількість компліментів і слів захоплення. А все через сильний характер і лідерської вдачі власниці імені. Чоловіки вибирають в обраниці Єлизавету через її вміння вирішувати чужі проблеми. Ця дама небайдужа до страждань близьких людей, тому всіма силами намагається допомогти. Однак ні про яку любов в житті Лізи не йдеться: сильна стать просто вирішує свої проблеми з її допомогою, граючи на її почуттях, а потім зникає з життя дівчини.

Точність здивує! Що про людину може сказати її підпис

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:08

Існує наука графологія, яка вивчає зв'язок між почерком людини і її особистісними якостями. Вчені визначили, що підпис може розповісти про особливості характеру і якості свого автора, передають Патріоти України. Розмір підпису:. Тип підпису:. Натиск:....

Це така смакота! Курячі котлети точно не будуть сухими - просто додайте це до м'яса для кращого смаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:50

Котлети з курки, зазвичай, виходять надто сухими. Все через те, що м'ясо нежирне і досить дієтичне. Але йому можна додати соковитості, якщо скористатись наступною технологією приготування, передають Патріоти України. Ідея приготування соковитих курячих...