Хто б не хотів їсти десерти, пироги, цукерки, морозиво і при цьому не набирати зайву вагу – безумовно таких мало. З приходом осені й перших холодів кожен на собі відчув потребу в ситних сніданках, обідах, вечерях та навіть перекусах. Але не варто забувати й про те, що всього повинно бути в міру та найкраще зараз – поки є сезонні овочі та фрукти, готувати корисні страви з них, а десерти – не виняток, вважають Патріоти України.
Дієтологиня Світлана Фус поділилася Facebook рецептом корисного та дуже смачного бананового десерту, який ви приготуєте всього за 12 хвилин.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Десерт краще їсти відразу – гарячим.
Мангó зазвичай асоціюється з тропічними смузі або десертами, однак цей фрукт заслуговує на набагато більше. Дослідження підтверджують: регулярне вживання манго позитивно впливає на роботу серця та судин, допомагає знизити артеріальний тиск і рівень хол...
Антиоксиданти - це природні сполуки, які нейтралізують вільні радикали, захищаючи наші клітини від пошкоджень. Надлишок вільних радикалів може спричинити запалення, передчасне старіння та розвиток хронічних хвороб, таких як серцево-судинні захворювання...