Багато хто вважає, що сіль - ключ до ідеального стейку. Але британський кулінар Стюарт Овенден має іншу думку. Він пропонує замінити традиційні спеції на несподівану, але ефективну суміш - з кавою, передають Патріоти України.
За словами Стюарта, найкраще така приправа розкриває смак соковитого стейку рібай. У ній поєднуються мелена кава, темний цукор, паприка, часниковий і цибулевий порошки, коріандр, сіль і чорний перець.
"Рібай має глибокий, насичений смак, якому ідеально пасує кавово-пряна суміш", — каже кухар.
Ця суміш не лише підсилює аромат м’яса, а й надає йому апетитної скоринки і легкого «димного» присмаку, немов із гриля.
Складові для приправи:
З цієї кількості вийде більше приправи, ніж потрібно на два стейки — решту можна зберігати у герметичній банці до місяця. Вона підходить не лише для яловичини, а й для курки, свинини та навіть дичини.
Як готувати:
Результат — соковитий, ароматний і ніжний стейк із глибоким смаком.
Ось кілька цікавих і не зовсім звичних фактів про банани, передають Патріоти України. Ці факти показують, наскільки банани є не тільки смачними, але й дуже корисними для здоров'я!
Психологічні тести допомагають розкрити різні аспекти нашої особистості - емоції, поведінку, реакції. Сьогодні ми пропонуємо швидкий тест, який допоможе вам виявити ваші найбільші недоліки. Подивіться на зображення з п’ятьма квітами та виберіть ту, яка...