Лобове скло в авто розмерзнеться миттєво - у мережі розповіли про трюк для водіїв

Взимку водії витрачають багато часу, щоб розморозити лобове скло. Іноді, не маючи можливості довго чекати, водій вирішує вирушати в дорогу із замерзлим склом, що значно погіршує видимість, створюючи аварійну ситуацію, передають Патріоти України.

Видання Express розповіло про цікавий лайфхак. Експерти Driving Test Success підкреслили, що водії можуть очистити лід, просто ввімкнувши вентилятор лобового скла автомобіля.

Встановлення максимального значення призведе до миттєвого танення льоду. Цей лайфхак займає мінімум часу. Щойно лобове скло стане чистим, можна увімкнути нормальний режим кондиціонування. Перед цим радять позбавитися зайвої вологи, витерши воду ганчіркою. У мережі TikTok користувачі схвалили просту пораду. Також можна увімкнути тепле повітря та обігрів дзеркал, щоб лід швидко розтав.

Наскільки добре Ви знаєте ПДР? Автошкола запропонувала завдання, правильне рішення знайшла лише третина водіїв

субота, 27 квітень 2024, 5:40

Задача на тему початок руху та зміна його напрямку. За якою траєкторією дозволяється розвернутися водієві зеленого автомобіля в зображеній на малюнку ситуації? . Завдання запропонував канал "Школа авто". Перед зеленим автомобілем два перехрещення прої...

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...