Логічна головоломка: Те, скільки кавунів ви нарахуєте, вкаже на домінантну півкулю вашого мозку

Здебільшого ми тренуємо тіло, а не мозок, правда ж? Чому ж ми не звертаємо увагу на те, що його треба так само тренувати, як і м’язи? А ми про це вже подбали Перед вами головоломка, після якої ви зрозумієте, яка з півкуль вашого мозку домінантна. Насамперед дайте відповідь на запитання: “Скільки кавунів ви бачите?”, передають Патріоти України.

Тренування мозку – це важливо

Ще раз нагадаємо, що тренувати мозок треба так само, як і м’язи. Те, що ви щодня думаєте, працюєте і навчаєтесь — це норма для нього, тому від цього ви не отримаєте прогресу, радше навпаки. Спробуйте кинути виклик собі і своєму мозку.

Ліва і права півкулі

Ще у школі нам із вами розповідали про те, що має дві півкулі, які майже ідентичні, однак функції мають різні. Ліва півкуля відповідальна за точність: логіка, академічне мислення, управління правою частиною тіла. Права ж півкуля відповідальна за творчість, креатив, оригінальне мислення і, звісно, координацію правої частини тіла.

За результатами досліджень, в межах яких було проведено експерименти, цей тест може показати, яка з ваших півкуль домінує у вашому мозку, відповідно, дізнаєтесь спосіб мислення.

Скільки кавунів побачили ви?

Є кілька відповідей, які трапляються найчастіше: 6, 8, 5. А скільки нарахували ви?.

8 кавунів

Якщо ви нарахували 8 кавунів на малюнку, то, ймовірно, ви дуже аналітичні, об’єктивні і серйозно підійшли до тесту. У вас домінує ліва півкуля, задумайтесь над професією адвоката, інженера, науковця.

6 або 5 кавунів

Якщо ваша відповідь — це 5 або 6, то у вас домінує права півкуля мозку.

Ви творчі, далекоглядні, надаєте перевагу інтуїції. З вас вийде чудовий художник, письменник чи дизайнер

А скільки кавунів нарахували ви?

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...