Дев'яності – десятиліття, яке постійно повертається на модні радари у тому чи іншому вигляді. Цього сезону дівчата згадують зачіски, які наші мами робили тридцять років тому, а ми їх зараз успішно інтерпретуємо. Патріоти України пропонують вам згадати найпопулярніші укладки того часу, які заслуговують на увагу і сьогодні.
Гладеньке волосся
Гладке волосся з прямим проділом посередині – одна з найпопулярніших зачісок 1990-х. Саме таку укладку носила Рейчел із "Друзів", з фотографіями якої дівчата по всьому світу приходили до своїх перукарів.
Хвостик-мальвінка
Хвіст-мальвінка збирається тільки з верхньої частини волосся, а нижнє залишається розпущеним. У 1990-х любили цей кокетливий образ дівчини різного віку, в тому числі і Кім Кардаш'ян. Сьогодні він особливо ефектно виглядає на волоссі з градієнтним фарбуванням, коли світліші кінці волосся розпадаються по плечах.
Вічна класика
Деякі дівчата в 1990-х нерідко захоплювалися класикою, згадати хоча б Мадонну, яка на початку дев'яностих не змінювала укладці в дусі Мерілін Монро та інших зірок золотої ери Голівуду.
Шпильки
Дев'яності – неймовірно різноманітне десятиліття. Одночасно на модній арені тут були сусідами мінімалізм, барочна пишність Versace і шпильки. Останні якраз тріумфально повернулися через тридцять років.
Локон пристрасті
Хто з нас у дитинстві не любив залишати локони біля скронь, збираючи решту волосся в тугий хвіст. Настав час згадати цей прийом, який найкраще доводить, наскільки циклічна мода сьогодні. Спробуйте поєднати їх із великими сережками, як це робить Хелена Бордон.
Білий одяг завжди дуже швидко забруднюється. Більшість із нас поспішає швидше вкинути його у гарячу воду і випрати, передають Патріоти України. Однак експертка з прання Кеті Робертс попередила, що високі температури можуть зробити пляму твердою і непри...
Кожен, хто коли-небудь займався випічкою, знає, що навіть найдрібніші деталі можуть вплинути на кінцевий результат. Однією з таких деталей є температура яєць. Часто в рецептах зазначено, що яйця повинні бути кімнатної температури, але чому це так важли...