Лоток пральної машини буде як новий! Як за 5 хвилин очистити його бруду, іржі та накипу

За пральною машинкою, як і за іншою побутовою технікою, потрібен догляд. І стосується це не тільки барабана та фільтра, а й гумового ущільнювача, в якому може накопичуватися волога і від цього з машинки смердітиме пліснявою. Крім того, уваги час від часу потребує і лоток для порошку. Там теж періодично виникають проблеми, передають Патріоти України.

Якщо не доглядати за цією деталлю, з часом всередині з’явиться іржа та наліт. І попри те, що до серйозних проблем із пралкою це не призведе, вигляд у техніки буде "не дуже". Як легко відчистити лоток за допомогою одного простого засобу, розповідає pixelinform. Процедура займе буквально 5 хв.

Як швидко і без зайвих зусиль очистити лоток пральної машини

Насамперед його потрібно зняти і промити звичайною водою. Потім за допомогою старої зубної щітки чистять бруд, який там накопичився (переважно йдеться про залишки порошку). Якщо на поверхні є не тільки іржа, а й кам’янисті відкладення порошку, впоратися з нею допоможе лимонна кислота. На 1 л гарячої води беруть 1,5 ст.л. засобу. Деталь потрібно повністю занурити в розчин, а його, відповідно, має бути стільки, щоб лоток повністю був покритий рідиною. Далі лишається тільки протерти лоток меламіновою губкою.

Пам’ятайте, що відбілювач для очищення лотка краще не використовувати. Особливо небезпечні для пластику засоби, які містять хлор, тому будьте з цим обережні.

Рецепт підходить і для яловичини, і для свинини: Як приготувати дуже ніжне м’ясо лінивим способом

неділя, 5 травень 2024, 17:09

Публікуємо сьогодні гарантований спосіб приготувати ніжне м’ясо, причому цей спосіб приготування підходить і для яловичини, і для свинини, передають Патріоти України. Рецепт хоч і лінивий, але нешвидкий. Ставите м’ясо на плиту або в духовку і забуваєте...

Лише спробуйте! Як приготувати ароматний та смачний картопляний хліб

неділя, 5 травень 2024, 12:09

Хліб з картоплі - поживно та смачно. Цей рецепт може стати ще одним цінним надбанням у вашій кулінарній книзі. Зробіть собі і близьким приємне - спечіть картопляний хліб, передають Патріоти України. Для приготування знадобляться наступні інгредієнти:. ...