Ложки та виделки будуть як нові, без бруду та плям - просто замочіть їх у цьому розчині

Столові прилади, сталеві або срібні, згодом можуть швидко забруднитись, покритися кіркою від залишків їжі або навіть слідами іржі. Також вони можуть потемніти, якщо не використовуються щодня, особливо це стосується столових приладів із срібла або нержавіючої сталі, передають Патріоти України.

На щастя, є простий спосіб позбавитися цієї незручності, для якого вам не доведеться користуватися ніякою хімією — тільки підручні засоби, пише santeplus. Просто замочіть ваші прилади у цьому розчині.

Як очистити столові прилади з нержавіючої сталі чи срібла

Вам знадобиться розчин харчової соди. Перевага цієї техніки в тому, що вона підходить як для столових приладів із срібла, так і для столових приладів із нержавіючої сталі.

Що потрібно зробити :

  1. Закип’ятіть два літри води та вилийте в таз.
  2. Додайте дві столові ложки солі, стільки ж харчової соди та столову ложку лимонної кислоти. Усі ці інгредієнти потрібно буде змішати до повного розчинення.
  3. Потім замочіть столові прилади у розчині на 30 хвилин.
  4. Після цього акуратно протріть ложки і вилки чистою тканиною.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...