Ложки та виделки будуть як нові! Просто замочіть їх у простому розчині

Столові прилади, сталеві чи срібні, згодом можуть швидко забруднитися. Вони можуть потемніти, якщо не використовуються щодня, особливо це стосується столових приладів зі срібла або нержавіючої сталі, передають Патріоти України.

На щастя, є один ефективний засіб, який допоможе вашим столовим приладам знову блищати, пише santeplus. Перевага цієї техніки в тому, що вона підходить як для виделок та ложок із срібла, так і для столових приладів із нержавіючої сталі.

Як відмити ложки та вилки до блиску.

Вам знадобиться розчин харчової соди. Закип’ятіть два літри води та вилийте їх у таз. Додайте дві столові ложки солі, стільки ж харчової соди та столову ложку лимонної кислоти. Усі ці інгредієнти перемішайте до повного розчинення. Потім замочіть прилади у розчині на 30 хвилин. А потім акуратно протріть їх чистою ганчіркою.

Якщо вони дуже брудні, додайте до суміші 2 столові ложки гірчичного порошку. Однак у такому разі час очікування збільшиться до 50 хвилин.

Буде дуже смачно! Як за пару годин засолити смачну скумбрію

четвер, 28 березень 2024, 10:10

Скумбрія може бути приготовлена різними способами, проте засолювання залишається одним із улюблених методів багатьох, передають Патріоти України. Риба виходить смачною та ніжною через специфічне м’ясо скумбрії. Не всі готові цілодобово чекати результат...

Ви будете здивовані! ТОП-17 міфів про кішок, у які варто припинити вірити

четвер, 28 березень 2024, 9:48

Jaw-Dropping Facts відокремили факти від вигадки. Нижче ви знайдете найпоширеніші міфи, які століттями заважають жити цим милим створінням, пише ТСН, передають Патріоти України. Кішки завжди приземляються на лапи . Кішки часто приземляються на лапи, ...