
Зі спекотною погодою за вікном саме час охолодитися - і що може бути краще за домашнє лимонне морозиво? Цей простий рецепт вразить вас не тільки смаком, а й легкістю приготування, передають Патріоти України.
Жодної морожениці або складних технік — усе змішується ложкою, і вже через годину ви смакуєте кремову «цитрусову прохолоду».
Завдяки жирним вершкам морозиво не потребує збивання чи машини — структура виходить кремовою, а лимонний сік додає «дзвінкої» свіжості.
Смаколик гідний ресторанного десерту — але зробити його можна просто вдома, не вмикаючи плиту!
Кава по-різному подається у різних країнах, і в Швеції існує незвичайна традиція - додавати у каву яйце. Це роблять для особливого смаку: кава стає м’якшою та ніжнішою. Але крім кулінарної користі, цей напій сприяє здоров’ю печінки, передають Патріоти ...
Наш мозок - це найпотужніший "м’яз" нашого тіла, який потребує не лише тренувань, а й правильного харчування. Те, що ми їмо щодня, безпосередньо впливає на концентрацію, пам’ять, швидкість мислення та емоційний стан, передають Патріоти України. Деякі п...