Лише 2% населення світу зможуть знайти приховане зображення - перевірте, чи ви входите в цей відсоток

Перевірте свою увагу, пройшовши цей швидкий тест з оптичною ілюзією. Кажуть, що лише 2% населення світу можуть відшукати приховане зображення, передають Патріоти України.

В Мережі бурхливо обговорюють оптичну ілюзію, яка багатьох людей збиває з пантелику. Рідко у кого вдається перевірити свою увагу і спостережливість за відведений час. Тому існує думка, що лише 2% людей на землі можуть виявити всі приховані зображення на цій картинці.


Уважно придивіться до цього малюнка. Хоча перед вами звичайний ескіз дівчини з розпущеним густим волоссям, він ховає за собою дещо більше. На дівчині вигадливий східний костюм, який розвивається наче від легкого вітру, вона говорить по телефону і усміхається. Однак, насправді, на картинці зображено аж чотири жінки.

Отже, засікайте 10 секунд і спробуйте відшукати всіх жінок за цей час. Якщо придивитися уважно, то можна відразу помітити три жінки, тому багато хто здається, вважаючи, що четвертої просто немає на малюнку. Але подивість краще.

Якщо ж ви не знайшли, не засмучуйтесь, ось вам підсказки. Перша жінка схована на правій руці дівчини, що розмовляє по телефону, ближче до її щоки. Другу можна помітити, якщо уважніше придивитися на рукав дівчини. А ось третя заховалася збоку — ви зможете відразу впізнати її профіль. Четверта — шукайте на животі дівчини пару губ, які і є рисами обличчя цієї жінки.


.

А ви це знали? Для чого господині додають цукор у фарш

субота, 27 липень 2024, 6:08

Господині з досвідом додають цукор у низку не солодких страв, передають Патріоти України. На відміну від солі, перцю чи інших прянощів цукор викликає здивування у багатьох, адже він, на перший погляд, не поєднується зі стравами, де м’ясо, овочі тощо. У...

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...