Лише одиниці знають цю хитрість: Навіщо лити оцет у каструлю з яйцями

Після варіння яєць багато господинь стикаються з проблемою поганого очищення - шкаралупа важко відокремлюється від білка, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Якщо яйця погано очищені, їх зовнішній вигляд залишає бажати кращого. Щоб уникнути такої неприємності, потрібно скористатися простою хитрістю, завдяки якій шкарлупки самі відлітатимуть від вареного яйця.

Як правильно варити яйця

Насамперед потрібно знати, в яку воду класти яйця. Якщо ви дістаєте яйця з холодильника, опускайте їх тільки в холодну воду, щоб уникнути розтріскування. Яйця, які відлежали за кімнатної температури 10-15 хвилин, можна опускати в киплячу воду.

Хитрість з оцтом

Може здатися дивним бажання додавати трохи оцту при варінні яєць. Однак такий лайфхак допоможе вам очистити варені яйця набагато швидше. На 1 літр води достатньо однієї столової ложки оцту — і шкаралупа не лусне, буде добре відокремлюватиметься від яйця.

Психологічний тест: Що ви першим побачили на зображенні

четвер, 9 травень 2024, 17:12

Цей простий тест дозволить краще пізнати самого себе. Досить подивитися на картинку і визначити, що першим ви помітили. Цей варіант відповіді вказує на те, що ви дуже відкрита людина. Можливо, ви занадто сконцентровані на минулому, і воно тягне вас наз...

Ви будете здивовані! Як за допомогою кави швидко схуднути до літа

четвер, 9 травень 2024, 16:58

Дослідження науковців показали, що кава вкрай корисна для здоров’я, якщо її пити з цим молоком. Запашна кава – це ранковий ритуал для вдалого початку дня. Вчені довели, що напій не лише збадьорює та піднімає настрій, а ще дуже корисний для здоров’я, ос...