Паштет із сала - дуже проста страва, доступна у приготуванні навіть кулінарному дилетанту. Мало того, що вона вимагає мінімум інгредієнтів, вона ще й готується дуже швидко, передають Патріоти України.
Її легко можна приготувати у перерві між умиванням та ранковим макіяжем (чоловікам можна друге упустити). Однак для того, аби паштет із сала вийшов вдалим і порадував ваші смакові рецептори, потрібно, перш за все, правильно вибрати сало.
Правильно вибране сало - це три чверті успіху майбутньої страви. Якщо продукт буде неякісний, то, як не старайся, а нічого путнього з нього не вийде.
Отже, в першу чергу слід звернути увагу, щоби на туші, з якої ви купуєте сало, стояло клеймо. Це означає, що свинина перевірена в лабораторії, і є надія, що тварина померла не від хвороб і старості.
Товщина сала має бути від 3 до 6 сантиметрів. Якщо вона менша, значить тварина погано харчувалася. Та й, зрештою, яке сало - менше 3 см завтовшки? Якщо товщина сала перевищує 6 см, то вже є підозра, що свиню ростили довго, і вона, м'яко кажучи, вже була немолода.Колір сала - ще один важливий критерій. Воно має бути сніжно-білим або ніжно-рожевим. Це говорить про те, що свинка не була старою. Якщо сало жовте, то це свідчить про похилий вік свині або про те, що вам намагаються продати сало некастрованого кнура. А бурхливе сексуальне життя, кажуть, ще нікого смачнішим не робило. При цьому потрібно звертати увагу ще й на шкурку сала. Вона повинна бути без щетини і світлою. Якщо шкурка темна, то це - ознака неякісного продукту.
Запах сала. Запам'ятайте: якісне сало не повинно пахнути нічим. Ну максимум - у нього має бути ледь вловимий аромат свіжості. Якщо сало має запах сечовини, то його брати не варто. Саме з цієї причини фахівці не рекомендують брати заморожене сало, адже його запах дуже важко вловити.
Усе! Продукт обраний і можна приступати до приготування страви.
Сало нарізаємо дрібними кубиками. Часник чистимо і розрізаємо навпіл кожен зубок. Вимитий кріп дрібно нарізаємо. Все це закидаємо в блендер і додаємо туди сіль та перець. Включаємо блендер, і через хвилину наш паштет готовий.
... І хто сказав, що бутерброд із салом недоречний з чаєм?
Посивіння – природний процес, пов'язаний зі старінням, генетикою, умовами навколишнього середовища. Також на нього впливають вітаміни q мікроелементи – їхня нестача може прискорити посивіння і навіть призвести до передчасної втрати пігменту, передають ...
Їсти огірки щодня — загалом корисно, але є кілька нюансів, про які варто знати, передають Патріоти України. Якщо немає індивідуальної непереносимості або медичних протипоказань, огірки можна їсти щодня — це корисний і освіжаючий продукт, який підтримує...