Пропонуємо сьогодні ознайомитися з рецептом маринування м’яса на англійський манер. З незвичних інгредієнтів - ківі. Але саме воно дає змогу пом’якшити м’ясо, передають Патріоти України.
Для приготування вам потрібні такі продукти:
Ківі наріжте кружальцями, а цибулю напівкільцями. Вичавіть часник. Покладіть в підготовлене м’ясо. Посоліть за вашим смаком та посипте чорним меленим перцем. Для свіжості смаку та аромату покришіть для маринування зелень — петрушку або кріп. Проте з петрушкою в цьому випадку буде більш ароматно.
Шашлик маринують протягом 2-3 годин до смаження. Смачного!
Православна церква України 30 січня за новим стилем вшановує пам'ять трьох видатних святителів Василія Великого, Григорія Богослова та Іоанна Златоуста, а також священномученика Іполіта та Зінона Києво-Печерського. За старим стилем 30 січня церква згад...
Миття автомобіля важливе не тільки з естетичної точки зору, а й для збереження ресурсу транспортного засобу. За систематичне порушення правил виконання процедури можна жорстко поплатитися, передають Патріоти України. Досвідчений автомийник розповів про...