Лише спробуйте! Апетитні фаршировані гриби, які в мить змітаються зі столу

Представляємо вашій увазі рецепт смачної гарячої закуски, яка сподобається абсолютно всім, передають Патріоти України.

Цю страву можна вважати гідною святкового столу. Підійде для будь-яких застіль. Така закуска відмінно поєднується з багатьма іншими стравами і змітається зі столу в мить.

Грибочки не лише прикрасять застілля, але і подарують неймовірну насолоду всім любителям смачно поїсти. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.

Потрібні інгредієнти:

  • 500 г яловичого фаршу
  • половина чайної ложки солі
  • половина чайної ложки чорного меленого перцю
  • 1 столова ложка дрібно нарізаної петрушки
  • половина чайної ложки солодкої паприки
  • 1 кг грибів
  • 50 г тертого сиру
  • 20 мл оливкової олії

Починаємо процес:

  1. У першу чергу в окрему ємність відправляємо фарш, сіль, чорний мелений перець, дрібно нарізану петрушку і солодку паприку.
  2. Добре все перемішуємо і формуємо тюфтельки однакового розміру.
  3. Після чого промиваємо добре гриби і зрізаємо ніжки. Розкладаємо їх на деку, попередньо змазаному оливковою олією.
  4. Тепер в шапочках розміщуємо підготовлені тюфтельки і скроплюємо все невеликою кількістю олії.
  5. Використовуючи тертку, натираємо на дрібній фракції твердий сир. Присипаємо ним заготовки і поміщаємо в духовку, попередньо розігріту до 180°, на пів години.

Смачного!

Джерело: Ukr.Media

Врожаю не буде! Названо сорти картоплі, які не рекомендують садити українцям

субота, 22 лютий 2025, 19:06

Є такі види картоплі, які експерти в жодному разі не рекомендують садити, бо врожаю можна де дочекатися, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Не рекомендовано висівати картоплю, яка дала мало урожаю минулого сезону. Перед висаджуванням бульб...

Не робіть помилок! Коли лаврове листя може зіпсувати страву

субота, 22 лютий 2025, 17:28

Лавровий лист – одна з найпопулярніших спецій, яку додають у супи, тушковані страви та соуси. Його аромат глибокий і насичений, але неправильне використання може зіпсувати смак страви, зробивши її гіркою. Варто розібратись, коли саме слід додавати лавр...