З'явився оригінальний рецепт молодої картоплі. Щоб молода картопля вдалася ароматною та смачною, потрібно використовувати суміш масла та олії, пряну сіль та чебрець. Спочатку картоплю потрібно зварити до напівготовності, на це піде 10-15 хвилин, йдеться у сюжеті програми "Сніданок. Вихідний", передають Патріоти України. Поки картопля буде варитися, можна зайнятися іншими процесами.
Інгредієнти:
Покладіть у каструлю вершкове масло, влийте трохи олії, всипте пряну сіль та додайте подрібнене листя чебрецю. Розтоплюйте масло на невеликому вогні та все перемішуйте. Суміш масла та олії не має кипіти. У суміш можна додати подрібнений часник.
Потім поставте картоплю в духовку та запікайте до появи золотистої скоринки.
Страву можна прикрасити зеленню, наприклад, петрушкою чи кропом. До картоплі можна додати сметану.
Фільтри витяжки накопичують жир під час готування - це їхня основна функція. Але з часом вони настільки закупорюються, що перестають ефективно працювати, передають Патріоти України. Фахівці радять чистити витяжні фільтри кожні 2–3 місяці, а якщо ви час...
Старі подушки, синтетичні освіжувачі повітря та зношені матраци можуть отруювати ваше життя щодня, поки ви нічого не підозрюєте. Про це попереджає гастроентеролог та випускник Гарварду доктор Саураб Сетхі, який нині працює у Каліфорнії. Його відео на I...