З'явився оригінальний рецепт молодої картоплі. Щоб молода картопля вдалася ароматною та смачною, потрібно використовувати суміш масла та олії, пряну сіль та чебрець. Спочатку картоплю потрібно зварити до напівготовності, на це піде 10-15 хвилин, йдеться у сюжеті програми "Сніданок. Вихідний", передають Патріоти України. Поки картопля буде варитися, можна зайнятися іншими процесами.
Інгредієнти:
Покладіть у каструлю вершкове масло, влийте трохи олії, всипте пряну сіль та додайте подрібнене листя чебрецю. Розтоплюйте масло на невеликому вогні та все перемішуйте. Суміш масла та олії не має кипіти. У суміш можна додати подрібнений часник.
Потім поставте картоплю в духовку та запікайте до появи золотистої скоринки.
Страву можна прикрасити зеленню, наприклад, петрушкою чи кропом. До картоплі можна додати сметану.
Існують як неконтрольовані, так і контрольовані фактори, що впливають на підвищений кров’яний тиск. Важливу роль у контролі гіпертонії відіграє те, що ми споживаємо. Є продукти, що підвищують тиск, а є ті, які навпаки впливають на його зниження. Які пр...
Іноді в розпалі сварки з коханою людиною важко зберігати холодну голову. Але, як попереджають психологи, варто особливо уважно ставитися до того, що ви кажете в емоційні моменти, передають Патріоти України. Доктор Джеффрі Бернштейн — психолог і автор к...