З'явився оригінальний рецепт молодої картоплі. Щоб молода картопля вдалася ароматною та смачною, потрібно використовувати суміш масла та олії, пряну сіль та чебрець. Спочатку картоплю потрібно зварити до напівготовності, на це піде 10-15 хвилин, йдеться у сюжеті програми "Сніданок. Вихідний", передають Патріоти України. Поки картопля буде варитися, можна зайнятися іншими процесами.
Інгредієнти:
Покладіть у каструлю вершкове масло, влийте трохи олії, всипте пряну сіль та додайте подрібнене листя чебрецю. Розтоплюйте масло на невеликому вогні та все перемішуйте. Суміш масла та олії не має кипіти. У суміш можна додати подрібнений часник.


Потім поставте картоплю в духовку та запікайте до появи золотистої скоринки.

Страву можна прикрасити зеленню, наприклад, петрушкою чи кропом. До картоплі можна додати сметану.

Брунелло Кучінеллі, якого часто називають «королем кашеміру», — це не просто модний бренд, це філософія. Бренд є синонімом вишуканої, стриманої розкоші, що ставить на перше місце якість, позачасовість та елегантність, а не швидкоплинні тренди. Естетика...
Тести на самопізнання залишаються популярним інструментом для аналізу поведінки та робочих звичок. Простий вибір або спонтанне рішення часто дозволяють виявити риси, які людина не завжди усвідомлює. Такі тести не є науковою діагностикою, але можуть дат...