З'явився оригінальний рецепт молодої картоплі. Щоб молода картопля вдалася ароматною та смачною, потрібно використовувати суміш масла та олії, пряну сіль та чебрець. Спочатку картоплю потрібно зварити до напівготовності, на це піде 10-15 хвилин, йдеться у сюжеті програми "Сніданок. Вихідний", передають Патріоти України. Поки картопля буде варитися, можна зайнятися іншими процесами.
Інгредієнти:
Покладіть у каструлю вершкове масло, влийте трохи олії, всипте пряну сіль та додайте подрібнене листя чебрецю. Розтоплюйте масло на невеликому вогні та все перемішуйте. Суміш масла та олії не має кипіти. У суміш можна додати подрібнений часник.
Потім поставте картоплю в духовку та запікайте до появи золотистої скоринки.
Страву можна прикрасити зеленню, наприклад, петрушкою чи кропом. До картоплі можна додати сметану.
Популярність чайного гриба зростає, адже сьогодні чимало людей шукають здорові альтернативи газованим напоям. Хоча комбуча існує вже понад 2000 років, цей напій став справжнім трендом останнім часом, завдяки чому знайти його можна майже у кожному супер...
Усім нам відоме розчарування, коли ми намагаємося видалити залишки наклейок з банок, які ми хочемо використати повторно, або зі свічки, яку ми щойно купили. Майже неможливо зробити це чисто і без липких слідів. Але існує метод, за допомогою якого можна...