Лише спробуйте! Ароматне м’ясо по-тайськи, що тане в роті

Якщо ви хочете приготувати оригінально м’ясо до гарніру, то пропонуємо вам цей рецепт. Смак вразить овочевими нотками та ніжністю м’ясних волокон, передають Патріоти України.

Подробиці

Інгредієнти:
М’ясо – 0,5 кг.
Цибуля – 2 шт.
Болгарський перець – 1 шт.
Огірки свіжі – 2 шт.
Часник – 4 зубчики
Соєвий соус – 3 ст. л.
Крохмаль – 1 ст. л.
Сіль і спеції на смак

Нарізаємо м’ясо соломкою, додаємо 1 столову ложку соєвого соусу та 1 столову ложку кукурудзяного крохмалю, перемішуємо, накриваємо і в холодильник на 30 хвилин.

Наливаємо олію в каструлю, розігріваємо й обсмажуємо м’ясо на сильному вогні. Цибулю нарізаємо і відправляємо до м’яса на 2-3 хвилини, огірок нарізати соломкою і обсмажувати на 1-2 хвилини, болгарський перець теж нарізаємо соломкою і відправляємо до м’яса на 1-2 хвилини.

Посолити на смак, додати трохи соєвого соусу, часнику, перемішати в каструлі, накрити кришкою і тушити на слабкому вогні 5-7 хвилин.

Джерело: ПростоВей

Перевірте себе! Психологічний тест визначить, де ви знайдете своє щастя

середа, 7 серпень 2024, 11:10

Готові вирушити в захопливу мандрівку морями в пошуках свого щастя? Забудьте про повсякденні турботи і уявіть себе справжніми дослідницями щастя,, передають Патріоти України. Острови часто символізують унікальні місця, де ми можемо віднайти наше справж...

Це така смакота! Як приготувати картоплю з ребрами в духовці, щоб була така, як з печі

середа, 7 серпень 2024, 10:09

Ароматну та рум’яну картопельку, як колись готували бабусі в печі, можна приготувати і в духовці. Для цього треба купити хороші свинячі ребра, а ще обов’язково мати вдома посудину, про яку написали в подробицях, тоді картопля точно вдасться така, як із...