Якщо ви хочете приготувати оригінально м’ясо до гарніру, то пропонуємо вам цей рецепт. Смак вразить овочевими нотками та ніжністю м’ясних волокон, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
М’ясо – 0,5 кг.
Цибуля – 2 шт.
Болгарський перець – 1 шт.
Огірки свіжі – 2 шт.
Часник – 4 зубчики
Соєвий соус – 3 ст. л.
Крохмаль – 1 ст. л.
Сіль і спеції на смак
Нарізаємо м’ясо соломкою, додаємо 1 столову ложку соєвого соусу та 1 столову ложку кукурудзяного крохмалю, перемішуємо, накриваємо і в холодильник на 30 хвилин.
Наливаємо олію в каструлю, розігріваємо й обсмажуємо м’ясо на сильному вогні. Цибулю нарізаємо і відправляємо до м’яса на 2-3 хвилини, огірок нарізати соломкою і обсмажувати на 1-2 хвилини, болгарський перець теж нарізаємо соломкою і відправляємо до м’яса на 1-2 хвилини.
Посолити на смак, додати трохи соєвого соусу, часнику, перемішати в каструлі, накрити кришкою і тушити на слабкому вогні 5-7 хвилин.
Психологічні тести активно застосовують у психотерапії, під час працевлаштування та в соціальних дослідженнях. Пропонуємо вам пройти простий тест, який підкаже, якою особистістю ви є насправді. Просто виберіть одну з чотирьох зачісок, не роздумуючи зан...
Інтелект - це не лише здатність логічно мислити, аналізувати чи швидко опрацьовувати інформацію. Це ще й ключ до професійного успіху. Саме тому деякі спеціальності найчастіше обирають ті, хто має справді високий рівень IQ. Чи є ваша професія в цьому сп...