Якщо ви хочете приготувати оригінально м’ясо до гарніру, то пропонуємо вам цей рецепт. Смак вразить овочевими нотками та ніжністю м’ясних волокон, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
М’ясо – 0,5 кг.
Цибуля – 2 шт.
Болгарський перець – 1 шт.
Огірки свіжі – 2 шт.
Часник – 4 зубчики
Соєвий соус – 3 ст. л.
Крохмаль – 1 ст. л.
Сіль і спеції на смак
Нарізаємо м’ясо соломкою, додаємо 1 столову ложку соєвого соусу та 1 столову ложку кукурудзяного крохмалю, перемішуємо, накриваємо і в холодильник на 30 хвилин.
Наливаємо олію в каструлю, розігріваємо й обсмажуємо м’ясо на сильному вогні. Цибулю нарізаємо і відправляємо до м’яса на 2-3 хвилини, огірок нарізати соломкою і обсмажувати на 1-2 хвилини, болгарський перець теж нарізаємо соломкою і відправляємо до м’яса на 1-2 хвилини.
Посолити на смак, додати трохи соєвого соусу, часнику, перемішати в каструлі, накрити кришкою і тушити на слабкому вогні 5-7 хвилин.
Іржа є постійною загрозою для заліза, яке легко окислюється як на повітрі, так і у воді. Навіть сталь легко іржавіє, тобто окислення пошкоджує конструкції у будівлях, автомобілях і приладах, передають Патріоти України. Проте нержавіюча сталь не має ціє...
Здорова нічна рутина сприяє якісному сну та впливає на процеси обміну речовин та енергію вже наступного дня. Таким чином, щоб схуднути, важливо уникати пізніх перекусів та додаткових калорій увечері, як-от фастфуду чи алкоголю після вечері, передають П...