Борщ з квашеною капустою готується швидко і просто, але виходить дуже смачним, ароматним і корисним для здоров'я. Обов'язково порадуйте своїх домашніх ароматним і наваристим обідом, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Яловичину наріжте великим шматком, залийте двома літрами води і поставте варитися до готовності. В кінці додайте сіль за смаком.На соняшниковій олії обсмажте дрібно нарізані цибулю, моркву і буряк, додаючи їх по черзі. В кінці влийте оцет. Окремо на олії обсмажте промиту квашену капусту, додайте томатну пасту, 4-5 ложок бульйону з каструлі і тушкуйте сім хвилин під кришкою.
У киплячий бульйон всипте нарізаний соломкою картоплю, варіть 10-12 хвилин. Додайте обсмажені цибулю з морквою і буряком, тушковану капусту. Приправте спеціями. Подавайте борщ з квашеною капустою зі сметаною і рубаною зеленню. Смачного!
Деякі речі ніколи не слід позичати, навіть родичам або близьким друзям. Це допомагає уникнути конфліктів, втрат і непотрібного стресу, передають Патріоти України. Особисті речі, які мають емоційну цінність, наприклад прикраси, сувеніри або подарунки, к...
Езотерики та народні прикмети стверджують, що деякі предмети або їхнє розташування в домі можуть приносити негативну енергію, сварки та нещастя. Увага до деталей допомагає захистити себе та близьких, передають Патріоти України. 1. Зламані або тріснуті ...