Борщ з квашеною капустою готується швидко і просто, але виходить дуже смачним, ароматним і корисним для здоров'я. Обов'язково порадуйте своїх домашніх ароматним і наваристим обідом, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Яловичину наріжте великим шматком, залийте двома літрами води і поставте варитися до готовності. В кінці додайте сіль за смаком.На соняшниковій олії обсмажте дрібно нарізані цибулю, моркву і буряк, додаючи їх по черзі. В кінці влийте оцет. Окремо на олії обсмажте промиту квашену капусту, додайте томатну пасту, 4-5 ложок бульйону з каструлі і тушкуйте сім хвилин під кришкою.
У киплячий бульйон всипте нарізаний соломкою картоплю, варіть 10-12 хвилин. Додайте обсмажені цибулю з морквою і буряком, тушковану капусту. Приправте спеціями. Подавайте борщ з квашеною капустою зі сметаною і рубаною зеленню. Смачного!
В Україні від 1 липня набуде чинності обов’язкова відеофіксація процесу перевірки технічного стану транспортних засобів. Відповідно до наказу МВС від 23.05.2025 № 348 замість первісного плану — введення через 6 місяців після скасування воєнного стану, ...
З настанням літа багато хто з нас посилює тренування, щоб досягти рельєфного літнього тіла. Але любителі фітнесу можуть зашкодити собі двома помилками при тренуваннях, передають Патріоти України з посиланням на New York Post. Оhтопед Джеймс Гладстон н...