Борщ з квашеною капустою готується швидко і просто, але виходить дуже смачним, ароматним і корисним для здоров'я. Обов'язково порадуйте своїх домашніх ароматним і наваристим обідом, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Яловичину наріжте великим шматком, залийте двома літрами води і поставте варитися до готовності. В кінці додайте сіль за смаком.На соняшниковій олії обсмажте дрібно нарізані цибулю, моркву і буряк, додаючи їх по черзі. В кінці влийте оцет. Окремо на олії обсмажте промиту квашену капусту, додайте томатну пасту, 4-5 ложок бульйону з каструлі і тушкуйте сім хвилин під кришкою.
У киплячий бульйон всипте нарізаний соломкою картоплю, варіть 10-12 хвилин. Додайте обсмажені цибулю з морквою і буряком, тушковану капусту. Приправте спеціями. Подавайте борщ з квашеною капустою зі сметаною і рубаною зеленню. Смачного!
Собаки — це наші вірні компаньйони та повноцінні члени сім’ї, а тому, господарям важливо уважно дбати про їхню безпеку. Це особливо це важливо, оскільки деяка повсякденна їжа може бути небезпечною для їх здоров'я, передають Патріоти України. В Daily Ex...
20 травня за новим стилем (2 червня за старим) вшановують пам'ять мучеників Фалалея, Олександра та Астерія. За юліанським календарем згадують явлення в небі Хреста Господнього в Єрусалимі. . 20 травня наші предки займалися посівом огірків. Для цієї сп...