
Голубці є дуже смачною стравою, яку не соромно поставити на стіл. Дивовижне поєднання різних продуктів дозволяє зрештою отримати ситну вечерю або обід, передають Патріоти України.
Багато хто звик готувати голубці на звичайній білокачанній капусті. Однак варто розглянути інший варіант приготування, взявши за основу капусту пекінську. У чому переваги цього методу
Пекінська капуста сама по собі є більш ніжною, м’якою та делікатною. Для того щоб листочки стали м’якшими, не потрібно проводити якихось особливих та тривалих заходів.
Достатньо відокремити листя, відправити їх у ємність із гарячою водою на 8-10 хвилин і приступати до приготування.
У пекінської капусти немає яскраво вираженого відтінку смаку, що є перевагою.
Такі голубці виходять соковитими та ніжними.
Сама техніка виготовлення нічим не відрізняється. Капустяні листи фаршируються із суміші фаршу, рису, солі та спецій. Рис має бути попередньо відварений.
Голубці згортаються, вирушають у форму для духовки. Зверху блюдо покривається бульйоном та зажаркою.
Щоб блюдо стало ще смачнішим, зверху його варто прикрити листочком фольги.
Готові до швидкої розваги? Пройдіть психологічний тест і дізнайтеся більше про свою особистість. Вам потрібно лише відповісти на одне запитання: яка сім’я не справжня, передають Патріоти України. Цей тест допомагає розкрити приховані риси та емоції. По...
Оброблення винограду суттєво полегшить роботу протягом усього сезону, а також знизить ризики того, що врожай постраждає від грибків чи шкідників, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Перед настанням холодів виноградні кущі потрібно підживити...