Лише спробуйте! Дешевий кухонний продукт легко очистить сковороду, яка пригоріла - лайфхак

Миття посуду може займати багато часу. Особливо доводиться докладати зусиль, наприклад, якщо сковорода пригоріла. Однак популярна спеція легко очистить її від нагару та стійких забруднень, передають Патріоти України.

Лайфхаком із чищення сковороди ділиться видання The Sun. Вам знадобиться доступний засіб – звичайна сіль. Цей продукт поверне сковороді блиск та чистоту.

У всіх є вдома кухонна сіль – чудовий помічник у митті сковороди, яка постраждала від вогню. Як же очистити сковороду, що пригоріла, за допомогою солі? Виконайте прості кроки:

  1. Насипте щедру кількість солі у середину сковороди.
  2. За допомогою вологої губки нанесіть сіль на сліди від нагару.
  3. Щоб позбавитися плям на стінках або дні сковороди, розріжте велику картоплину навпіл і посипте її сіллю.
  4. Потім ви можете використовувати лопатку, щоб потерти уражені ділянки та видалити пляму.

Ці зрозумілі маніпуляції впораються навіть із стійкими забрудненнями, діючи на кшталт скрабу. Після цього обов’язково промийте сковороду з мийним засобом і ретельно прополосніть водою.

Психологічний тест: Що вам потрібно для щастя

четвер, 28 березень 2024, 18:07

Іноді так буває, що ми відчуваємо внутрішню порожнечу, немов нам чогось бракує для душевної рівноваги і абсолютного щастя, передають Патріоти України. Але як зрозуміти, яка ж частина пазла загубилася і заважає нам відчути себе "цілісною" і задоволеною...

Секрет досвідчених господинь! Навіщо додавати соду в горох, а сік лимону в рис

четвер, 28 березень 2024, 17:15

Деякі господині вважають, що готування має приносити задоволення і не займати багато часу. Для ресторанних кухарів найціннішим ресурсом є час. У професійних кулінарів немає можливості витрачати час на рутинні завдання, тому вони вигадали кілька хитрощі...