Хрустка та ароматна картопля з апетитною скоринкою - це справжнє свято. Її часто готують, хоча періодично кажуть про її шкідливість для фігури. Може воно й так, але іноді можна собі дозволити цю страву. Смажена картопля смачна з сіллю та часником, перцем, але можна зробити її ще кращою, передають Патріоти України.
Господині рекомендують смажити картоплю разом з ріпчастою цибулею. Вона від цього тільки виграє як за смаком, так і за ароматом. Важливо, щоб цибуля не пересмажилась та не підгоріла. Якщо у вас є сумніви з приводу ріпчастої, використайте порей. Він ніжніший, тому картопля буде лагіднішою на смак.
Часник — інгредієнт, про який не варто забувати. Він створений для того, щоб бути у парі з картоплею. Дрібно наріжте його та покладіть на фінальній стадії приготування.
Досить незвично, бо більшість так не готують. Але в кулінарії завжди є місце експериментам. Наріжте на скибки коренеплід та посмажте разом з картоплею. Це оригінально та смачно, а разом з часником ще й буде дуже ароматно.
Це кулінарна класика. Немає нічого кращого за картоплю з грибами. Готувати можна по-різному. Хтось смажить все разом, хтось окремо і потім змішує. Рецепт приготування — це вже зовсім інша історія, але ви про неї не забувайте.
Смачно поїсти люблять всі. Смажена картопля входить в топовий перелік улюблених страв багатьох людей. Якщо маєте власні секрети смачного приготування цієї страви, діліться у коментарях.
Коли креми та маски вже не дають бажаного ефекту, варто шукати підтримку не лише зовні, а й в харчуванні. Одним із найпотужніших овочів для уповільнення старіння зсередини вчені називають броколі, передають Патріоти України. У броколі міститься сульфор...
Намерзання льоду у холодильнику чи морозильній камері - не тільки неприємність, а й додаткові витрати електроенергії та ризик поломки техніки. Але є простий спосіб запобігти цій проблемі ще до її появи, передають Патріоти України. Автор популярного You...