Хрустка та ароматна картопля з апетитною скоринкою - це справжнє свято. Її часто готують, хоча періодично кажуть про її шкідливість для фігури. Може воно й так, але іноді можна собі дозволити цю страву. Смажена картопля смачна з сіллю та часником, перцем, але можна зробити її ще кращою, передають Патріоти України.
Господині рекомендують смажити картоплю разом з ріпчастою цибулею. Вона від цього тільки виграє як за смаком, так і за ароматом. Важливо, щоб цибуля не пересмажилась та не підгоріла. Якщо у вас є сумніви з приводу ріпчастої, використайте порей. Він ніжніший, тому картопля буде лагіднішою на смак.
Часник — інгредієнт, про який не варто забувати. Він створений для того, щоб бути у парі з картоплею. Дрібно наріжте його та покладіть на фінальній стадії приготування.
Досить незвично, бо більшість так не готують. Але в кулінарії завжди є місце експериментам. Наріжте на скибки коренеплід та посмажте разом з картоплею. Це оригінально та смачно, а разом з часником ще й буде дуже ароматно.
Це кулінарна класика. Немає нічого кращого за картоплю з грибами. Готувати можна по-різному. Хтось смажить все разом, хтось окремо і потім змішує. Рецепт приготування — це вже зовсім інша історія, але ви про неї не забувайте.
Смачно поїсти люблять всі. Смажена картопля входить в топовий перелік улюблених страв багатьох людей. Якщо маєте власні секрети смачного приготування цієї страви, діліться у коментарях.
Токсичні люди часто маскуються під друзів або колег, але їх видають певні слова та фрази, передають Патріоти України. 1. «Це твоя вина» Вони перекладають відповідальність на інших, аби маніпулювати ситуацією. 2. «Я просто жартую» Це виправдання для о...
Мікрохвильова піч - зручний пристрій, але деякі продукти і матеріали небезпечно нагрівати, передають Патріоти України. 1. Яйця у шкаралупі Нагрівання цілого яйця у мікрохвильовці може призвести до вибуху через накопичення пари всередині. 2. Металевий ...