
Котлети - страва досить звична. Однак смак можна зробити цікавішим завдяки двом додатковим компонентам. Йдеться про томатну пасту та мариновані огірки, передають Патріоти України.
У результаті цієї дії частування вийде не тільки смачним та ароматним, але й дуже соковитим. Але для отримання такого ефекту важливо не переборщити із пропорціями.
На 500 г фаршу треба взяти близько 100 г цибулі, яйце, 2 шматочки білого хліба, 5-6 маринованих огірків, ложку томатної пасти та спеції. Також треба підготувати борошно для паніровки.
Овочі слід попередньо подрібнити, а хліб замочити у воді, а потім віджати. Потім усі необхідні компоненти потрібно змішати.
Як тільки котлети будуть сформовані, то слід обваляти їх у борошні. Відразу після цього їх потрібно смажити на попередньо розігрітій сковороді з олією.
За бажання котлети можна запекти в духовці за 150 градусів.
Вчені з Медичної школи Колумбійського університету з’ясували, що місяць народження може впливати на здоров’я людини. Дослідження охопило понад 1,75 мільйона пацієнтів, народжених між 1900 і 2000 роками, і виявило 55 хвороб, які мають статистичний зв’яз...
Запалення та сміття в наших клітинах стрімко збільшують наш біологічний вік. Про це пише лікар-дієтолог Оксана Скиталинська, передають Патріоти України. Ті, хто читає мої пости, слухають мої лекції і вчаться на моїх курсах, багато разів чули слово Infl...