Лише спробуйте! Додайте ці два продукти - і котлети стануть ще смачнішими

Котлети - страва досить звична. Однак смак можна зробити цікавішим завдяки двом додатковим компонентам. Йдеться про томатну пасту та мариновані огірки, передають Патріоти України.

Подробиці

У результаті цієї дії частування вийде не тільки смачним та ароматним, але й дуже соковитим. Але для отримання такого ефекту важливо не переборщити із пропорціями.

На 500 г фаршу треба взяти близько 100 г цибулі, яйце, 2 шматочки білого хліба, 5-6 маринованих огірків, ложку томатної пасти та спеції. Також треба підготувати борошно для паніровки.

Овочі слід попередньо подрібнити, а хліб замочити у воді, а потім віджати. Потім усі необхідні компоненти потрібно змішати.

Як тільки котлети будуть сформовані, то слід обваляти їх у борошні. Відразу після цього їх потрібно смажити на попередньо розігрітій сковороді з олією.

За бажання котлети можна запекти в духовці за 150 градусів.

Лише спробуйте! Додайте ці два продукти - і котлети стануть ще смачнішими

четвер, 29 серпень 2024, 11:07

Котлети - страва досить звична. Однак смак можна зробити цікавішим завдяки двом додатковим компонентам. Йдеться про томатну пасту та мариновані огірки, передають Патріоти України. У результаті цієї дії частування вийде не тільки смачним та ароматним, а...

А ви це знали? Навіщо досвідчені господині додають крохмаль у котлетний фарш

четвер, 29 серпень 2024, 10:12

Напевно, багато хто і не чув про те, що в котлетний фарш потрібно додавати крохмаль. Здавалося б, цей інгредієнт там абсолютно зайвий. Але це не так. Багато господинь вже давно використовують його для приготування м’ясних биточків. А навіщо в котлетном...