
Котлети - страва досить звична. Однак смак можна зробити цікавішим завдяки двом додатковим компонентам. Йдеться про томатну пасту та мариновані огірки, передають Патріоти України.
У результаті цієї дії частування вийде не тільки смачним та ароматним, але й дуже соковитим. Але для отримання такого ефекту важливо не переборщити із пропорціями.
На 500 г фаршу треба взяти близько 100 г цибулі, яйце, 2 шматочки білого хліба, 5-6 маринованих огірків, ложку томатної пасти та спеції. Також треба підготувати борошно для паніровки.
Овочі слід попередньо подрібнити, а хліб замочити у воді, а потім віджати. Потім усі необхідні компоненти потрібно змішати.
Як тільки котлети будуть сформовані, то слід обваляти їх у борошні. Відразу після цього їх потрібно смажити на попередньо розігрітій сковороді з олією.
За бажання котлети можна запекти в духовці за 150 градусів.
Помпон на шапці з’явився значно раніше, ніж став модним аксесуаром. Його використовували в різних культурах і з різною метою. У минулому цей елемент мав практичне, символічне та ідентифікаційне значення, передають Патріоти України. Помпони носили війсь...
Оптичні ілюзії – це зображення, які мозок може трактувати по-різному. Подібні візуальні тести використовують у популярній психології для аналізу підсвідомих реакцій. Вони не є науковою діагностикою, проте допомагають краще зрозуміти себе. Дивіться зобр...