Котлети - страва досить звична. Однак смак можна зробити цікавішим завдяки двом додатковим компонентам. Йдеться про томатну пасту та мариновані огірки, передають Патріоти України.
У результаті цієї дії частування вийде не тільки смачним та ароматним, але й дуже соковитим. Але для отримання такого ефекту важливо не переборщити із пропорціями.
На 500 г фаршу треба взяти близько 100 г цибулі, яйце, 2 шматочки білого хліба, 5-6 маринованих огірків, ложку томатної пасти та спеції. Також треба підготувати борошно для паніровки.
Овочі слід попередньо подрібнити, а хліб замочити у воді, а потім віджати. Потім усі необхідні компоненти потрібно змішати.
Як тільки котлети будуть сформовані, то слід обваляти їх у борошні. Відразу після цього їх потрібно смажити на попередньо розігрітій сковороді з олією.
За бажання котлети можна запекти в духовці за 150 градусів.
Все більше лікарів та експертів з інтегративної медицини сходяться на думці: найкращий спосіб почати день - зелений чай із лимоном, передають Патріоти України. Докторка Юдін Гаррі, яка працює у швидкій та практикує інтегративну медицину, називає цей на...
Ми виділяємо цілий фонтан хімічних речовин із різними запахами через пори шкіри та під час дихання. Деякі з них можуть сигналізувати про те, що ми хворіємо, і їх можна використовувати для діагностики хвороб - іноді навіть за кілька років до появи симпт...