Лише спробуйте! Дуже смачна запіканка з кабачків

Виходить дуже ніжною, соковитою і апетитною. Приготуйте її на обід або вечерю і вона підкорить вас своїм смаком і ароматом, передають Патріоти України.

Інгрідієнти:

  • Кабачок – 1 кг.
  • Сир твердий – 150 гр.
  • Цибулина – 2 шт.
  • Кріп – 4 гілочки
  • Сіль – 1/2ч.л.
  • Чорний перець - за смаком
  • Яйце – 4 шт.
  • Масло рослинне – 100гр.
  • Борошно – 150гр.
  • Розпушувач – 1 ч. л.

Приготування:

Цибулю чистимо, нарізаємо кубиками та обсмажуємо до прозорості. Кабачки очищаємо від шкірки, якщо вонимолоді, то м'якоть прибирати не потрібно. Натераємо їх на крупній тертці. Віджимати кабачки не потрібно. Дрібно ріжемо кріп, сир натираємо на крупній тертці. Додаємо до кабачків кріп, цибулю,половину чайної ложки солі, трохи чорного перцю, сир і перемішуємо, інформує Ukr.Media.

В іншу миску розбиваємо яйця, наливаємо рослинного масла і збиваємо. Додаємо борошно і розпушувач.

Заливаємо тістом кабачки, ставимо в розігріту духовку і випікаємо при 200 градусах 40-50 хвил

От у чому секрет! Що додати до дерунів, щоб вони не вбирали багато олії при смаженні

субота, 20 квітень 2024, 17:09

Дерун - національна українська страва. У місті Коростень щорічно проводиться Міжнародний фестиваль деруна, та є пам’ятник цій чудовій страві. Та, певно, не знайдеться українця, який би не любив ласувати картопляними оладками, передають Патріоти Україн...

Господиням на замітку! Що не можна класти до великодного кошика, а що потрібно освятити

субота, 20 квітень 2024, 12:30

Що потрібно покласти у святковий кошик, аби освятити на Великдень, передають Патріоти України. Головне церковне свято — Світле Христове Воскресіння — 2024 року християни Східного обряду будуть святкувати 5 травня. З нагоди свята, напередодні у Велику ...