Виходить дуже ніжною, соковитою і апетитною. Приготуйте її на обід або вечерю і вона підкорить вас своїм смаком і ароматом, передають Патріоти України.
Інгрідієнти:
Приготування:
Цибулю чистимо, нарізаємо кубиками та обсмажуємо до прозорості. Кабачки очищаємо від шкірки, якщо вонимолоді, то м'якоть прибирати не потрібно. Натераємо їх на крупній тертці. Віджимати кабачки не потрібно. Дрібно ріжемо кріп, сир натираємо на крупній тертці. Додаємо до кабачків кріп, цибулю,половину чайної ложки солі, трохи чорного перцю, сир і перемішуємо, інформує Ukr.Media.
В іншу миску розбиваємо яйця, наливаємо рослинного масла і збиваємо. Додаємо борошно і розпушувач.
Заливаємо тістом кабачки, ставимо в розігріту духовку і випікаємо при 200 градусах 40-50 хвил
В умовах зростання цін на пальне багато водіїв шукають способи економити бензин і зменшити витрати на авто. Експерти з автомобільної галузі радять дотримуватися кількох простих правил, передають Патріоти України. Агресивне прискорення і різке гальмуван...
Багато українців відчувають, що гроші швидко "витікають" з дому. Астрологи та фахівці з фінансової психології кажуть, що причина часто криється в простих, але поширених помилках, які відлякують багатство, передають Патріоти України. Коли в домі панує б...