Лише спробуйте! Дуже смачні швидкі сирні коржики з зеленню

Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачних коржиків, які ви можете з легкістю приготувати. Вони неймовірно просто і швидко готуються. Відмінно поєднуються з різними основними стравами на столі. З'їдаються завжди всіма з величезним задоволенням і виходять у кожної господині. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • 300 гр сметани 15-20%
  • 3 яйця
  • 200 гр твердого сиру
  • 4-5 столових ложок борошна
  • 1 пучок зелені
  • щіпка солі
  • рослинна олія для смаження

Приготування:

  1. У першу чергу в окрему ємність відправляємо яйця, сметану і дрібку солі. Віночком все добре перемішуємо. Можете для цього процесу використовувати міксер.
  2. Потім по одній столовій ложці додаємо борошно, добре перемішуючи після кожного додавання.
  3. В результаті ми отримуємо тісто, яке по консистенції нагадує тісто для оладок.
  4. Тепер, використовуючи тертку, натираємо на дрібній фракції твердий сир.
  5. Дрібно нарізаємо зелень і перекладаємо разом з підготовленим сиром до решти інгредієнтів. Добре перемішуємо.
  6. Потім розігріваємо сковороду з невеликою кількістю рослинної олії.
  7. Тепер виливаємо сюди 2-3 столові ложки тіста і рівномірно розподіляємо по сковороді.
  8. Обсмажуємо коржі по 3-5 хвилин з кожного боку. До столу подаємо теплими.

Приємного апетиту

Це така смакота! Курячі котлети точно не будуть сухими - просто додайте це до м'яса для кращого смаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:50

Котлети з курки, зазвичай, виходять надто сухими. Все через те, що м'ясо нежирне і досить дієтичне. Але йому можна додати соковитості, якщо скористатись наступною технологією приготування, передають Патріоти України. Ідея приготування соковитих курячих...

Секрет досвідчених господинь! Що додати в бульйон, щоб прибрати неприємний запах

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:15

На перший погляд може здатися, що м’ясний бульйон повинен пахнути м’ясом, але коли він приготовлений зі старого м’яса, може з’явитися неприємний запах. Заглушити неприємний аромат можна і без кулінарної хімії, але краще підготуватися до процесу завчасн...