Лише спробуйте! Дуже смачні, соковиті і ніжні котлети за копійки, в яких овочів більше ніж м'яса - але про це ніхто не здогадається

Дуже смачні і соковиті котлети, спробуйте обов'язково приготувати. За фактом у таких котлетах більше овочів, ніж м'яса, але про це ніхто не здогадається, тому що кабачок зовсім не відчувається в готових стравах, передають Патріоти України.

Інгредієнти

  • Фарш — 600 г (можна будь-яке м'ясо, в рецепті свинина)
  • Цибуля — 1 шт. (150 г)
  • Кабачок — 2 маленьких (350 г)
  • Картопля — 1 шт. (90 г) в фарш і ще 2-3 картоплі, щоб нарізати на скибочки і викласти в каструлю
  • Морква — 1 шт. (100 г)
  • Батон — 4 скибочки
  • Молоко — 70 г
  • Часник — 1 зубчик
  • Манна крупа — 1 ст.л.
  • Сіль — за смаком (в рецепті 1 ч.л.)
  • Чорний мелений перець — за смаком

Приготування

1. Залити підсушений батон молоком. Залишити на кілька хвилин.

2. На м'ясорубці перемолоти м'ясо, картоплю, моркву, цибулю, кабачки, часник, батон.

3. Додати манну крупу і чорний мелений перець. Поставити фарш в холодильник на 15 хвилин, щоб манна крупа набухла.

4. Посолити фарш. Сформувати котлети. Обсмажити на рослинній олії до рум'яної скоринки, не потрібно доводити до повної готовності.

5. У каструлю викласти скибочки картоплі, зверху покласти котлети. Залити трохи води (100 г). Тушкувати котлети під закритою кришкою 10-20 хвилин до повної готовності.

Подробиці дивіться в короткому відео.

Смачного!

Джерело: UkrMedia

Якщо постійно хочеться солоного - ось чого не вистачає організму

середа, 29 жовтень 2025, 8:15

Бажання з’їсти щось солоне може бути не просто звичкою, а сигналом від організму про певний дисбаланс. Лікарі пояснюють, що тяга до солоного часто свідчить про приховані проблеми або нестачу важливих речовин, передають Патріоти України. 1. Нестача натр...

Не робіть помилок! Чому відбивні виходять сухі та прісні

середа, 29 жовтень 2025, 7:43

Приготувати соковиті та м’які відбивні вдається не завжди. Часто замість апетитної страви виходить жорстке м’ясо, яке важко розрізати ножем і зовсім не має насиченого смаку. Основна причина цього - типові помилки під час підготовки та обсмажування м’яс...