
Дуже смачні і соковиті котлети, спробуйте обов'язково приготувати. За фактом у таких котлетах більше овочів, ніж м'яса, але про це ніхто не здогадається, тому що кабачок зовсім не відчувається в готових стравах, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування
1. Залити підсушений батон молоком. Залишити на кілька хвилин.
2. На м'ясорубці перемолоти м'ясо, картоплю, моркву, цибулю, кабачки, часник, батон.
3. Додати манну крупу і чорний мелений перець. Поставити фарш в холодильник на 15 хвилин, щоб манна крупа набухла.
4. Посолити фарш. Сформувати котлети. Обсмажити на рослинній олії до рум'яної скоринки, не потрібно доводити до повної готовності.
5. У каструлю викласти скибочки картоплі, зверху покласти котлети. Залити трохи води (100 г). Тушкувати котлети під закритою кришкою 10-20 хвилин до повної готовності.
Подробиці дивіться в короткому відео.
Смачного!
Бажання з’їсти щось солоне може бути не просто звичкою, а сигналом від організму про певний дисбаланс. Лікарі пояснюють, що тяга до солоного часто свідчить про приховані проблеми або нестачу важливих речовин, передають Патріоти України. 1. Нестача натр...
Приготувати соковиті та м’які відбивні вдається не завжди. Часто замість апетитної страви виходить жорстке м’ясо, яке важко розрізати ножем і зовсім не має насиченого смаку. Основна причина цього - типові помилки під час підготовки та обсмажування м’яс...