Лише спробуйте! Дуже смачні, соковиті і ніжні котлети за копійки, в яких овочів більше ніж м'яса - але про це ніхто не здогадається

Дуже смачні і соковиті котлети, спробуйте обов'язково приготувати. За фактом у таких котлетах більше овочів, ніж м'яса, але про це ніхто не здогадається, тому що кабачок зовсім не відчувається в готових стравах, передають Патріоти України.

Інгредієнти

  • Фарш — 600 г (можна будь-яке м'ясо, в рецепті свинина)
  • Цибуля — 1 шт. (150 г)
  • Кабачок — 2 маленьких (350 г)
  • Картопля — 1 шт. (90 г) в фарш і ще 2-3 картоплі, щоб нарізати на скибочки і викласти в каструлю
  • Морква — 1 шт. (100 г)
  • Батон — 4 скибочки
  • Молоко — 70 г
  • Часник — 1 зубчик
  • Манна крупа — 1 ст.л.
  • Сіль — за смаком (в рецепті 1 ч.л.)
  • Чорний мелений перець — за смаком

Приготування

1. Залити підсушений батон молоком. Залишити на кілька хвилин.

2. На м'ясорубці перемолоти м'ясо, картоплю, моркву, цибулю, кабачки, часник, батон.

3. Додати манну крупу і чорний мелений перець. Поставити фарш в холодильник на 15 хвилин, щоб манна крупа набухла.

4. Посолити фарш. Сформувати котлети. Обсмажити на рослинній олії до рум'яної скоринки, не потрібно доводити до повної готовності.

5. У каструлю викласти скибочки картоплі, зверху покласти котлети. Залити трохи води (100 г). Тушкувати котлети під закритою кришкою 10-20 хвилин до повної готовності.

Подробиці дивіться в короткому відео.

Смачного!

Джерело: UkrMedia

Народні прикмети на 19 січня. Макарів день. Важливі клопоти краще відкласти

неділя, 19 січень 2025, 7:05

19 січня за новим церковним календарем (1 лютого за старим стилем) віряни України згадують преподобного Макарія Великого, відомого автора безлічі духовних бесід і молитов. У народному календарі - Макарів день. . Цей угодник Божий народився в Єгипті, ...

Секрет господинь! Як приготувати тушковане м’ясо, яке розпадається на волокна

неділя, 19 січень 2025, 6:13

М’ясо за цим рецептом виходить м’яким, навіть яловичина здається, що ніжна, мов куряче філе. Ідеальна м’ясна підлива до гарніру розпадається на волокна варто лише взяти губами шматочок, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Свіже м’ясо ріжемо таким...