Дуже смачні і соковиті котлети, спробуйте обов'язково приготувати. За фактом у таких котлетах більше овочів, ніж м'яса, але про це ніхто не здогадається, тому що кабачок зовсім не відчувається в готових стравах, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування
1. Залити підсушений батон молоком. Залишити на кілька хвилин.
2. На м'ясорубці перемолоти м'ясо, картоплю, моркву, цибулю, кабачки, часник, батон.
3. Додати манну крупу і чорний мелений перець. Поставити фарш в холодильник на 15 хвилин, щоб манна крупа набухла.
4. Посолити фарш. Сформувати котлети. Обсмажити на рослинній олії до рум'яної скоринки, не потрібно доводити до повної готовності.
5. У каструлю викласти скибочки картоплі, зверху покласти котлети. Залити трохи води (100 г). Тушкувати котлети під закритою кришкою 10-20 хвилин до повної готовності.
Подробиці дивіться в короткому відео.
Смачного!
Правильно вибрана пара сережок — запорука стильного образу. Прикраси акцентують на природній вроді жінки, унікальних рисах обличчя. Розглянемо більш докладно, які моделі пасують до легкого весняного вбрання. . Під час пробудження природи, розквіту пер...
Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...