Дуже смачні і соковиті котлети, спробуйте обов'язково приготувати. За фактом у таких котлетах більше овочів, ніж м'яса, але про це ніхто не здогадається, тому що кабачок зовсім не відчувається в готових стравах, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування
1. Залити підсушений батон молоком. Залишити на кілька хвилин.
2. На м'ясорубці перемолоти м'ясо, картоплю, моркву, цибулю, кабачки, часник, батон.
3. Додати манну крупу і чорний мелений перець. Поставити фарш в холодильник на 15 хвилин, щоб манна крупа набухла.
4. Посолити фарш. Сформувати котлети. Обсмажити на рослинній олії до рум'яної скоринки, не потрібно доводити до повної готовності.
5. У каструлю викласти скибочки картоплі, зверху покласти котлети. Залити трохи води (100 г). Тушкувати котлети під закритою кришкою 10-20 хвилин до повної готовності.
Подробиці дивіться в короткому відео.
Смачного!
Згідно з народними прикметами, якщо в будинок залетіла оса, засмучуватися не варто. Ця комаха є гарним знаком і символізує прихід добробуту та добра у ваше життя, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Наші предки вірили, що оси в жодному разі...
Чи викликає розігрів їжі в пластикових контейнерах рак? Це одне з найпоширеніших запитань, пов’язаних зі здоров’ям. На фоні стрімкого поширення дезінформації в інтернеті троє провідних медичних експертів розвінчують поширені міфи про причини та "лікува...