Лише спробуйте! Дві пачки цієї речовини повернуть білий колір ванній - буде як нова

Біла ванна стала жовтою, що й соромно самому глянути, а не те що гостям показати? Спробуйте цей ефективний спосіб і забудьте про плями й розводи після тривалого використання ванни чавунної або акрилової, передають Патріоти України.

Подробиці

Ситуація досить типова. Якщо ви не щодня не миєте до блиску ванну, то з часом може з’явитися жовтий відтінок від бруду, лепу та засобів гігієни.

Відмити ванну можна оперативно, не прикладаючи зусилля і не стоячи “раком”. Не кожна спина готова до таких навантажень. Для цього потрібно на ніч набрати у ванну воду, бажано гарячу. Води треба стільки, щоб покрила рівень жовтого нальоту.

Розводимо у воді 2 пачки лимонної кислоти і йдемо спати. Вранці треба просто злити воду і сполоснути. Ніякого тертя, адже кислота роз’їсть жовтизну і ванна знову буде білесенька, мов нова.

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Психологічний тест: Що вам потрібно для щастя

четвер, 28 березень 2024, 18:07

Іноді так буває, що ми відчуваємо внутрішню порожнечу, немов нам чогось бракує для душевної рівноваги і абсолютного щастя, передають Патріоти України. Але як зрозуміти, яка ж частина пазла загубилася і заважає нам відчути себе "цілісною" і задоволеною...